Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudok magamra zárni...

Hogyan tudok magamra zárni egy kulcs nélküli indítású autót?

Figyelt kérdés

Sokat utazok külföldre, és szeretném magamra zárni autópálya pihenőben az autót, hogy pihenni tudjak pár órát: meg lehet ezt oldani valahogy?

Akárhogy próbáltam, nem engedte eddig, ha benne volt a kulcs

Az autó egy 2013-as Ford Fiesta

2018. nov. 9. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem van egy külön kapcsoló (talán a műszerfalon, vagy az ajtón, a többi kapcsoló mellett), amellyel tudod zárni/nyitni a központi zárat.

Nekem a Peugeot-ban így van megoldva.

2018. nov. 9. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi, azt hiszem megtaláltam :)

A vészvillogó felett van két kis apró gomb egy nyitott/zárt lakattal

2018. nov. 9. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az lesz az. :-)
2018. nov. 9. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha menet közben meglátsz valakit akit elvinnél, azt a gombot kell megnyomni, hogy be tudjon szállni. Igaz nálam úgy van beállítva, hogy 15km sebességnél automatán záródnak az ajtók.
2018. nov. 9. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező a te autód is tudja, hogy automatán lezár az ajtó. Ha nem kattan a zár indulás után, akkor próbáld meg álló helyzetben addig nyomni középen a kis lakatot, amíg nem csippan egyet. Azzal be is kapcsoltad az automata zárást. Egyébként az autó kézikönyvét nem véletlenül adják. Talán el kéne olvasni.
2018. nov. 9. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
2013-as autóban kell lennie egy nyitó)záró gombnak. valami lakat szimbólumot keress
2018. nov. 9. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!