Vélemények az Isuzu motoros Civic 1.7 CDTI (7. generáció) -ról?
Ingázós autónak keresem.
Megyék, települések és egyéb között ingázásra keresek autót.
Egy az unixban dolgozó gyerek ajánlotta és taglalta, hogy elérhető árban van , és kb örök a benne lévő isuzu dízelmotor.
Úgy 30 ezret megyek egy évben, és a kis rövidváltós 206-os lassan cserére érik.
Nekem egy Opel Astra H-ban volt ugyan ez a motor. Pécs és Budapest között ingáztam vele heti rendszerességgel sok évig. Abszolút elégedett voltam vele. Jelentősebb meghibásodásom sosem volt, viszonylag dinamikusan autózható, tartós autópályatempó sem gond neki. Olajfogyasztás 300.000km-rel 0W30-as olajjal sem volt mérhető. Fogyasztása óra szerint 140km/h-val, tempomattal az Astrában 5,5 körül megállt, 90-100km/h-val jóval 5 alatt volt. Igaz, hogy én legtöbbször OMV vagy Shell prémium gázolajjal jártam vele majdnem mindig, a jó minőségű olajat (Castrol Edge/Mobil1), minőségi szűrőket (Mahle/MannFilter)sosem sajnáltam tőle. Téli mínuszokban a karácsonyi szabadság után két hát állás elteltével is azonnal indult, pedig sosem cseréltettem benne izzítógyertyákat.
Szóval én is tudom ajánlani. Strapabíró, kis odafigyeléssel viszonylag igénytelen, de modern dízel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!