Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemények az Isuzu motoros...

Vélemények az Isuzu motoros Civic 1.7 CDTI (7. generáció) -ról?

Figyelt kérdés

Ingázós autónak keresem.

Megyék, települések és egyéb között ingázásra keresek autót.

Egy az unixban dolgozó gyerek ajánlotta és taglalta, hogy elérhető árban van , és kb örök a benne lévő isuzu dízelmotor.

Úgy 30 ezret megyek egy évben, és a kis rövidváltós 206-os lassan cserére érik.

2018. nov. 6. 17:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem egy Opel Astra H-ban volt ugyan ez a motor. Pécs és Budapest között ingáztam vele heti rendszerességgel sok évig. Abszolút elégedett voltam vele. Jelentősebb meghibásodásom sosem volt, viszonylag dinamikusan autózható, tartós autópályatempó sem gond neki. Olajfogyasztás 300.000km-rel 0W30-as olajjal sem volt mérhető. Fogyasztása óra szerint 140km/h-val, tempomattal az Astrában 5,5 körül megállt, 90-100km/h-val jóval 5 alatt volt. Igaz, hogy én legtöbbször OMV vagy Shell prémium gázolajjal jártam vele majdnem mindig, a jó minőségű olajat (Castrol Edge/Mobil1), minőségi szűrőket (Mahle/MannFilter)sosem sajnáltam tőle. Téli mínuszokban a karácsonyi szabadság után két hát állás elteltével is azonnal indult, pedig sosem cseréltettem benne izzítógyertyákat.

Szóval én is tudom ajánlani. Strapabíró, kis odafigyeléssel viszonylag igénytelen, de modern dízel.

2018. nov. 6. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!