Szerintetek milyen benzint tankoljak?
Figyelt kérdés
Udv! Bmw e46 316i rol van szo amibe 1.8 as motor van,a jovoheten tervezem teletankolni eloszor:D mindig shellhez jaron es sima 95 oset teszek bele,ha ezt tennem bele igy 21 ezerből meglenne ha viszont a 100asat akkor 24.kerdesem hogy kevesebb lesz a fogyasztás a 100 as oktanuval vagy sem?2018. nov. 6. 00:35
1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként sima benzinbol hosszu tavon 5,5l vegyeswn pedig 7
2018. nov. 6. 00:36
2/9 A kérdező kommentje:
A fogyasztás
2018. nov. 6. 00:36
4/9 D. Brasco válasza:
Teljesen feleslege bele a 100-as....az urban legendekkel szemben jobban menni sem fog,es kevesebbet fogyasztani sem!
6/9 anonim válasza:
Nem kell bele 100-as, semmivel nem lesz kisebb a fogyasztása.
7/9 anonim válasza:
Benzint nem tudom, én gázolajjal járok. De mióta meg van az autóm (újonnan vettem) csak prémiumot tankoltam bele. 21 vagy 24 azzal úgy vagyok, hogy majdnem mindegy... Ha nem a kenyérre valót kell elvenni és hosszú távra tervezel az autóval én a jobbat tankolnám. 100-as oktánszám lehet hogy felesleges bele, de azt hiszem 95-ös benzinből is van alap és prémium. Utóbbit venném. De ez csak a magánvéleményem, nem akarom senkire se ráerőltetni.
8/9 anonim válasza:
Én csak omv Max motion 95 - ös benyát tankolok. Valamivel drágább mint a sima, de tisztán tartja a befecskendező rendszert, lerakódásokat megszüntetés és jobban is megy.
9/9 anonim válasza:
Ugyan ilyenem van. Szerintem bőven jó bele a 95. Kézikönyve még kevesebbet is megenged gond nélkül. Jobb üzemanyagtól meg akkor menne gyorsabban ha nagyobb motorja lenne. Alig 100 ló felett nem jelent nagy különbséget.
Persze hogyha megteheted és megnyugtat akkor csapasd neki. De szerintem felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!