Egy 125ccm motrot lepapírozni 50ccm-esre és úgy használni mennyire rizikós?
Papírozni nem lehet, legfeljebb lebukásig használni, de lebukáskor csalás, jogosítvány nélküli vezetés, érvénytelen kötelező biztositás a kiinduló állapot, amit lehet tovább cifrázni, pl baleset esetén a teljes kárrendezést rád háríthatják.
Arra senki nem tud válaszolni, hogy mennyi esélyed van elkerülni a lebukást, megfoghatnak az első utadon, de lehet sokáig megúszod - jó dolog állandóan idegeskedni, vagy nem érdekel?
Nem minden rendőr hülye, van olyan, aki nem ismeri a motorokat, és egy burkolt motorblokkos robogóról nem tudja, hogy a burkolat alatt 125-ös blokk van, de másik már lehet a motor hangja miatt megállít, vagy elég csak a látvány (egy 50-es blokk és egy 125-ös közötti különbség sokszor egyértelműen felismerhető).
Aki MOTROT ír az egy sutyó gyerek csak.
Írasd át először a te papírod csajnak és a rendőrök is elfogják nézni a hamisítást.
Felénk nem foglalkoznak a rendőrök ilyennel, túl sok papírmunka nekik.
Sisakkal normálisan kell közlekedni azt kész, mint ahogy több ezer magyar ezt teszi.
Ne legyenek rajta 125 feliratok.
Idén nyáron a 125 crossal (41 Le) se állítottak meg, pedig közúton lakott területen mentem vele. 3.ba alapjárat közel elgurultam mellettük.
(én nem használtam 125/50-es motort, nekem gyengék)
Kb 40000 ft egy különbözeti vizsga B-hez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!