Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A 4-es audit szeretnék venni...

Emberke55 kérdése:

A 4-es audit szeretnék venni használtan. Szerintetek megéri az 1 milla pluszt egy 4-5 évvel fiatalabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok, használt autót szeretnék venni viszonylag hosszabb távra 6-7 év. Hosszas keresgélés és vacilálás után az audi a4 mellett döntöttem. Nézegetve a hirdetéseket a 2006-2007 es évjáratok kb 1.8 millák a 2010-11 évjárat 2.8 millió.

A kérdés az hogy érdemes-e egy millával többet fizetni azért a 3-4 évért ha a futott kilóméterben nincs nagy különbség.

Persze az újabbak szebbek és modernebbek belülröl és tele vannak mindenféle kütyüvel de engem inkább a megbízhatóság érdekel.

2018. nov. 4. 13:48
 1/7 anonim válasza:
Szerintem fizess rá
2018. nov. 4. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy másra el tudnád-e költeni azt az 1 milliót? Ha van jobb helye is, akkor nem éri meg a drágábbat venni, ha a pénz nem számít akkor vedd a drágábbat.
2018. nov. 4. 15:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Természetesen lenne helye annak a pénznek máshol is de azt sem akarom hogy az idősebbre apránként ráköltsem azt az összeget , akkor inkább eleve ülnék a jobba és szebbe. A kérdés az hogy megbízhatóságban van-e akkora különmbség abban a 3-4 évben.
2018. nov. 4. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha van egy minimum fel millas nettod akkor szerintem dobd csak hozza:)
2018. nov. 4. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
6.5éve ugyanilyen cipőben voltam. Hogy az 1millával drágább használt kocsit vegyek vagy az 5évvel öregebbet 1millával olcsóbban. Az olcsóbbat vettem. Rövid távon jobban jártam, viszont 6és fél év alatt annyira öreg lett a kocsi és annyit kellett volna rá költeni, hogy eladtam de fillérekért. A fiatalabbnál még most is használnám a kocsit vagy ha fiatalítanám többet kaptam volna érte. Tehát hosszú távon jobb a drágább de az elején többet kell befektetni. Remélem érthető voltam.
2018. nov. 4. 19:16
 6/7 anonim válasza:
Tényleg lehet nem ide illő téma, meg lehet nem mindenki ért ezzel egyet, de ez olyan, mintha egy androidos telefont vennel 50.000ft ért 1 évre vagy egy iphone t 250.000ft ért 4 évre
2018. nov. 5. 15:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Inkább úgy mondanám egy újabb iphone ére annyival többet mint egy 3 éves. Ha a régebbi is kibír még jó pár évet.
2018. nov. 6. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!