Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valami határidő, ami...

Van valami határidő, ami alatt a márkaszervíznek meg kell javítania a kocsit?

Figyelt kérdés
Az autónk 4 honapja markaszervizben van, immobiliser cserén. Ebből 3 honapja arra várnak, hogy megjojjon a diagnosztikai műszer, amivel rá lehet tanítani a kulcsokat az új immo-ra. Koreai típusról van szó, oké, hogy messze van, de azért ez már sok. Mit tudok tenni? Nincs valami javítási határidő?

2018. nov. 4. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Garanciális? Ha nem, akkor max. másik szervizbe tudod vinni.
2018. nov. 4. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez valami nagyon új modell lehet, ha a márkaszerviznek nincs hozzá még gyári műszere... Amúgy nincs határidő. Tavasszal vittem én is az autómat az első köztes olajcserére. Kb fél óra munka, nem kell hozzá semmilyen speciális eszköz, egy hónapos várólista volt. Most október végén szerettem volna a téli felniszettet felgumiztatni + a nyomásszenzorokat az autóhoz taníttatni. November második felére adtak időpontot. Ha addig leesik a hó, csúszkáljak nyári gumival! Ha mondjuk olyan meghibásodás van, hogy használhatatlan lesz a kocsi, simán hónapokra autó nélkül maradok, nem tudok dolgozni, ami nem hat meg senki, egyéni szoc. probléma.
2018. nov. 4. 11:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez egy 2005-ös Ssangyong Rexton, ezért nem is értjük hogyan lehetséges, hogy nincs hozzá eszköz.
2018. nov. 4. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:

:-) Ssangyong. Akkor már érthető. :-)

Az előző válaszolónak: ha képes vagy 1 hónapot várni egy gumicserére (csak mert márkaszerviz), akkor meg is érdemled.

2018. nov. 4. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!