Forgalmi vizsgákon mennyire szokott beválni a kenőpénz? Van olyan, (vagy olyan ismerőse) akinek anno végül így sikerült megszereznie a jogsiját?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 07:24
11/16 anonim válasza:
Menj Budapesten a dunaplázához...:) Na ott tudnának mesélni jó páran,hogy mizu van a kenőpénzekkel.. Mikor 20percet sem vezetsz és a spar parkolónál csúsztatód át a 30-40ezreket...
12/16 anonim válasza:
Elég szégyen, ha valaki így akar átmenni a forgalmin... Inkább akkor bukjak meg, minthogy kenőpénzzel átengedjenek... Egyszer buktam, de nem is bántam, addig ne is sikerüljön, amíg tényleg nem vétek nagy hibákat. Másodjára átmentem.
13/16 anonim válasza:
Egyetértek a 12-essel! Ez egyáltalán nem az a terület, ahol felelős ember ilyen módon bárkit is előnyhöz juttathatna!
Emberek élete, kisgyermeke, idősek, akárkik, tömegesen veszíthetik életüket, ha valaki nem tud vezetni!
14/16 anonim válasza:
Pesten akkor ez ugye altalanos? En 40ezret tervezek adni.
15/16 anonim válasza:
Igen, mai napig is az emberek nagy része lefizeti a biztost.
16/16 anonim válasza:
Nálam bevált. Azt azért hozzá kell tenni, ha nem tudsz vezetni, balesetveszélyes szitut teremtesz, átmész a piroson, benézed a jobbkezes utcát és onnan jönnek stb. azért nem negdenek át. De pl hibapontok alapján nem buktatnak. Nekem is pont annyit húztak be, amivel még nem értem el a 10 pontot. És kicsit úgy éreztem, hogy kamuhibapontok voltak 50 ezret fizettem előre az oktatónak. Én választottam vizsgautat, bár hirtelen nem emlékeztem, hogy melyik vizsgaút melyik. Illetve könnyű volt a parkolás meg a megfordulás is. Nem vittek bele nehéz szitukba, előbb is visszaértünk, így mennem kellett még 1 kört, hogy ne legyen annyira feltűnő. Ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!