Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok, nem nagy ez 1....

Mit gondoltok, nem nagy ez 1. motornak?

Figyelt kérdés
Most fogom letenni a jogsit és a Kawasaki z300 motort nézegetem. Kinézetre nagyon szép, a hangról ne is beszéljünk (pedig csak 300as..). Igazából a jogosítvány megszerzésén kívül nincs tapasztalatom motorokkal (simsont se vezettem még). Szóval az lenne a kérdés, hogy megfelelne-e 1. motornak. 190 centi vagyok, nem tudom, hogy méreteben is jó lenne-e. Köszi!

2018. nov. 3. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Jó és min tanulsz? Egy GS500-as azért erősebb ennél.

"a hangról ne is beszéljünk " Mondjuk gyári dobbal kb ugyan olyan mint bármely más sor2-es motor az azonos érából.

2018. nov. 3. 15:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Igaz, átgondolva hülye kérdés volt. GS 500-as motoron tanulok. A hang, hát én az összes hangjától elolvadok, szóval... :D Köszi a választ!
2018. nov. 3. 15:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés. A 300-ast ha kicsit jobban meghúzom és netán elcseszek valamit, akkor azért még nem 'dob el', ugye? (nem mintha száguldoznék, vagy hasonlók.. )
2018. nov. 3. 15:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Pontosabban azért írtam ki inkább, mert sok helyen azt olvasom, hogy kezdőként 125-ös kell. Ezért nem értem, ha A2-vel kezdek, akkor minek 125-ös motor.
2018. nov. 3. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
300as ülés pozíciója szerintem neked alacsony lesz. Én 600 as túra mocival tanultam motorozni és nem bántam meg, sőt kifejezettem örültem később, hogy ekkorát vettem.
2018. nov. 3. 21:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem baj, ha esetleg ennél is nagyobb. Köszönöm, hogy válaszoltál! Ment a zöld mindenkinek!
2018. nov. 3. 22:45
 7/8 dirtboy ***** válasza:

embere válogatja meg hogy menyire leszel rajta hülye.

úgy értem mennyire fogsz idő előtt vadulni.

én idén raktam le a jogsit mocira. volt csajszi aki még most ment először egyedül motorral,ott a rutin pálya mellett tanulgatott váltani meg minden.

én anno terepen 200assal motoroztam 3évig.

aztán mindent a lánnyal egy időbe csináltunk,sikerült minden elsőre neki.

ő vizsga után vett is egy régi 600-as motort. most meg nem mondom hirtelen milyet,nem gyorsasági de hasonló. olyan mint egy gsf600 de nem suzuki.

az ősz kegyes is hozzá de el motorozgat szépen nyugodtan.

én speciel kawa társ akarok lenni,jövőre tavasszal egy 2008-2009-es Z1000-rel.

ésszel kell hajtani én úgy vagyok vele mert igazából bármelyik 1000-res naked vagy 750től felfelé bármelyik gyorsasági tudása több mint annak aki rajta ül.

úgy hogy én bátorítalak nagyobb motor vételére is 500-600 szerintem simán belefér csak a tempó kövesse megfelelően a tudás szintjét és akkor nem lesz gond.

2018. nov. 4. 20:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm a bő választ! Nagy segítség volt. Ment a zöld mindenkinek!
2018. nov. 5. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.