Szerintetek ezek alapján lassú vagyok?
Ha a helyi gokartpályán az egyik legjobb amatőr "versenyző" körülbelül 1 másodperccel gyorsabb nálam (jóval idősebb, rutinosabb mint én) akkor én nem vagyok valami jó?
A pályarekordot egy ott dolgozó srác tartja, nagyjából 2 másodperccel jobb mint az én köridőm.
Ha jól értem, amatőrként 1-2 másodperccel lassabb vagy mint a versenyzők.
Ezzel meg is kaptad a választ a kérdésedre. Ennek milyen jelentősége van számodra, vagy miért baj? Én pedig nem értek az agysebészethez, de ettől még nem tartom magam szellemileg visszamaradottnak. Ugyan így természetes, hogy egy amatőr, lassabb egy profi versenyzőnél.
Nem akarok dicsekedni. Távol áll tőlem, gokarttal meg pláne nem fogok, nem nevettetem magam.
Épp ezért merült fel bennem, hogy ha a profik nagyon szorosan vannak egymáshoz (század, ezred másodpercek) akkor én nagyon lassú vagyok a pályarekordhoz vagy a másik gokartos sráchoz képest...
Jaa, akkor nem rossz, de nem is jó :) Én is értem el hasonló arányú köridőt a Silverkart nevű helynél, pedig én is évente csak párszor gokartozom (voltam heti toplosta 1. is egyszer). Az a 2 másodperc ilyen rövid köridőnél elég sokat számít. Azt jelenti szerintem, hogy meglenne hozzá a tehetséged, ha 5 évesen kezdted volna, és azóta gyakorolnál.
Véleményem szerint semmi olyasmi, amire lehetne büszkének lennünk. Persze jó érzés, de szerintem elég sokan képesek lennének ilyen időt elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!