Hol található a kartergázcső vagy szűrő?
Figyelt kérdés
Alfa Romeo 159 1.8 mpi(opel motoros) 140 Le 2008-as évj.
A hiba jelenség, járó motornál nem lehet levenni az olajbeöntő sapkát, vákum van a motorban.
2018. okt. 30. 19:38
1/6 anonim válasza:
Ha kartergáz lenne akkor nyomás lenne benne.
Vedd le álló motornál a beöntő sapkát.
2/6 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam is,..járó motornál nem tudom levenni mert a vákum szívja vissza az olajbeöntő sapkát.
Ilyet még nem láttam!!
Valahol van egy membrán vagy egy szelep,ami szabályozza a kartergázt,de nem tudom,hogy az pontosan hol van...
2018. okt. 30. 20:41
3/6 A kérdező kommentje:
Álló motornál leveszem,akkor a motor hangja,járása is megváltozik,...de ettől nincs megjavítva..
2018. okt. 30. 20:42
4/6 A kérdező kommentje:
Mitől van vákum...??
2018. okt. 30. 20:43
5/6 anonim válasza:
Ha minden igaz, akkor ennél a típusnál magába a szelepfedélbe van beépítve, ha leveszed, akkor láthatod.
Elvileg külön nem cserélhető, bár kínai oldalakon mintha láttam volna már külön, kis ügyeskedéssel beszerelhető
(maga a szelepfedél viszonylag drága)
6/6 veterán vas válasza:
És amúgy mi értelme van levenni egy járó motoron az olajbeöntő fedelét? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!