Gokartozás lánynak? Biztosan?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek egy lány is tudna gokartozni? 17 éves vagyok és az elmúlt hetekben nagyon erősen gondolkodom, hogy elszeretnék menni gokartozni, persze csak hobbi szinten. Nincsenek versenyzői terveim a jövőben a jövőben, csak hobbi szinten folytatnám, szabadidős tevékenységként (tudom, drága szabadidős tevékenység). Nagyon szeretem a Forma1-et és csodálom ezt a sportot, tényleg, ezért kipróbálnám milyen a kezdet, azaz a gokartozás, de attól félek, túl idős vagyok már elkezdeni, főleg lányként, és ha be is iratkozném valamilyen tanfolyamra/táborba, lehet csak 9-10évesekkel lennék együtt és nagyon-nagyon kezdő lennék. Ti mit gondoltok? Lány is gokartozhatna, nem kínos? Köszönöm előre is a (komoly) válaszokat. :))2018. okt. 30. 19:11
1/4 anonim válasza:
Mindenképp érdemes kipróbálni legalább egyszer az életben, én idén voltam először, de jövőre is biztosan megyek. Túl idős, persze, mit szóljak a 31 évemmel. :D Lányokat, nőket is látni amúgy, ha jóval kisebb arányban is. A "felnőtt gokart tanfolyam"-ra mindenesetre szép találatokat ad ki a google. Arra figyelj, hogy előzetesen nézzetek utána az adott pályának, van olyan hely, ahol távirányítással leveszik a gázt, vagy leszabályozzák a kartod teljesítményét a felére. A Zamárdi Forgó Ring pl. ilyen, ott állítólag a női versenyzőkkel előszeretettel játszák el ezt.
2/4 anonim válasza:
Marhára nem kínos, ne érezd magad feszélyezve, főleg ha kikapcsolódásnak szánod!
Hajrá!
3/4 anonim válasza:
Miért lenne késő, ha verseny szinten amúgy sem akarod csinálni?
Én eddig 3X voltam. Első alkalommal barátokkal, másik két alkalommal kollégákkal. Mindhárom alkalommal én lettem az első :D
Hobbinak, kikapcsolódásnak első osztályú. Teljesen kikapcsolsz, csak a versenyzésre tudsz gondolni közben.
24f
4/4 A kérdező kommentje:
Azta, köszönöm a válaszokat így ismeretlenül is mindenkinek. Ez sokat jelent nekem, meghozta a lelkesedésem és ezáltal úgydöntöttem, hogy elmegyek gokártozni mindenképp. Megfogadom a tanácsaitokat is :DD Köszönöm!
2018. okt. 31. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!