Akinek van holttérfigyelő rendszer az autójában, annk is így működik?
Figyelt kérdés
A kis sárga ikonra gondolok a visszapillantó tükrökben, ami világít ha másik autó van a holttérben.
Azt figyeltem meg, hogy esős isdőben, ahogy a kerekek verik fel az esőfüggönyt, néha bejelez véletlen szerűen hol az egyik, hol a másik oldali jelzés.
Kicsit zavaró, bár együtt tudok vele élni. És logikusnak tűnik, hiszen az ultrahangok a vízfüggönyről is visszaverődhetnek, amik fals jelet adnak. Másnál is így szokott működni?
2018. okt. 30. 08:59
1/7 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam még ilyet, habár még csak 1 hetes a kocsim. Ki lehet kapcsolni egyébként, ha zavar, hogy fals infót ad (legalábbis az én kocsimban igen).
2/7 A kérdező kommentje:
Annyira nem zavar, hogy kikapcsoljam a menüben és még észbe is tartsam hogy eső után kapcsoljam vissza. :) Az enyém nemrég múlt fél éves.
2018. okt. 30. 13:10
3/7 anonim válasza:
Nincs dedikált gomb hozzá? Nekem van egy baloldalt, amivel ki-be lehet kapcsolgatni.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem nincs külön gombja, a menüben tudom csak kikapcsolni.
Amúgy, hogy pontosítsam a fenti leírásomat, nagy sebességnél, autópályán, ahol rendesen csapja fel a vizet van ez, nem pl városi tempónál.
2018. okt. 30. 13:43
5/7 anonim válasza:
Hát kérdezd meg a márkaszervízt (gondolom még új és garanciális a kocsi).
6/7 A kérdező kommentje:
Mit kérdezzek meg? Azt magamtól is tudom, hogy a felvert víz nem "láthatatlan" az ultrahang számára.
2018. okt. 30. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!