Hogy tudom kivonni a forgalomból az autómat?
Figyelt kérdés
Tehát az lenne a történet hogy a héten vennék egy nagyon olcsó személyautót, aminek hétvégére le is jár a műszakija. Nekem ez az autó donornak kell, így nem tudom a menetét a vásárlásnak. Ha kivonatom végleg akkor elvileg bontóba kell vinni, ha csak ideiglenesen akkor 6 hónapnál tovább nem lehet kivonva. Valaki felvilágosítana hogy ilyenkor mi a teendő? Ja és persze névre sem akarom íratni mert nem kell nekem az autó csak az alkatrészei2018. okt. 29. 20:44
1/7 anonim válasza:
Sajnos nem mondhatom meg, mert szerintem okirat hamisításnak minősül. Azért meg bünti jár. :D
2/7 A kérdező kommentje:
Megmondhatod nyugodtan, max nem csinálom meg :D
2018. okt. 29. 21:06
3/7 anonim válasza:
Megmondthatod neki hogy kell, az nem bűntény. Ha meg megcsinálja az úgyis az ő felelőssége.
4/7 veterán vas válasza:
Te max. az árokból tudod kivonni, ha elég erős vagy.
nem tudod kivonni az autót ma
5/7 veterán vas válasza:
Naaaa beleütöttem!
Szóval azt akartam írni, hogy csak kivonatni tudod hatóságilag.
6/7 anonim válasza:
Bemész kivonják, bontóból veszel papírt, hogy laadtad max 10ezer ft.. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!