Toyota Corolla 1.3 4e-fe 1995-ös autóm van, és nem megy az egyik henger, van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne még megnézni?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő, elvittem szerelőhöz az autót, és azt mondták hogy az injektorhoz kapcsolódó negatív vezeték nem ad le jelet, de ott nem csináltak vele semmit, csak az állítólagos problémát mondták el.
Majd egy másik szerelő is megnézte, és nem talált problémát a vezetéknél, mivel leadja a jelet.
Közben lett nézve, a gyertya, injektor, gyújtás is és egyiknél sem találtak hibát.
Viszont ezzel kifogytam az ötletekből, és nem tudok mire gondolni.
Talán megérné kicserélni a computerét? Vagy azt kiírta volna a gép a szerelőnél?
#Toyota #nem megy egy henger
2018. okt. 29. 16:20
1/5 anonim válasza:
Esetleg el lehetne még végezni egy kompresszió mérést az adott hengerben.
Lehetséges, hogy túl kopott a henger és nincs meg a kellő kompresszió ezért elszivárog a keverék és leszegényedik a hengerben?
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem leírni, de a motor 5hónapja fel lett újítva teljesen, akkor volt nézve.
2018. okt. 29. 18:43
3/5 anonim válasza:
Akkor biztos valami elektronikai hiba lehet csak.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát remélem jövőhéten kiderül, sajnos így hogy mindent kizártak, és géppel se tudtak semmit mondani, csak annyit hogy minden jól van beállítva. Marad az hogy hátha szerencsém lesz és rájövök valamire :)
2018. okt. 29. 18:56
5/5 anonim válasza:
Hát igen. Ilyenkor sajnos csak gondolkodás marad meg az, hogy többször végigmegy az ember a gondolatban a dolgokon, hátha elkerülte valami a figyelmét. Előbb utóbb úgy is elő fog kerülni a hiba oka, olyan nincs, hogy nem fogsz találni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!