Mi a titka annak, hogy valaki 4,5 millió km -t tett meg az
autójával?
Figyelt kérdés
olajcserén kívul is gondolom sok pénzt ráköltött az autójára, én 220ezer kmnél is már elég sokat költöttem rá, van valami titka esetleg, hogy ennél azért ritkábban menjek szervízbe?
Van titka, jó kocsit kell venni. (nem drágát, jót)
2018. okt. 29. 12:30
2/16 anonim válasza:
A titok a régi autó kevés kütyüvel más anyagokkal és a gondos gazda...
A tiéd is fog ennyit bírni, pár motorcsere meg egy vagyon után :D
Nekem is nagyon tátva maradt a szám amikor a cikket olvastam.
2018. okt. 29. 13:10
3/16 anonim válasza:
Legyen elegendő pénze tankolni.... amúgy meg tényleg, azért ez sem épp egy apró költség ekkora futásnál már.
2018. okt. 29. 13:45
4/16 anonim válasza:
Ez a görög állólámpás taxi?
2018. okt. 29. 13:46
5/16 anonim válasza:
Nemrég volt egy cikk a napokban valamelyik portálon, a világ legtöbb km-t megtett autóiról. A rekorder, valami 400-500km-t tett meg minden egyes nap átlagban. Tehát hétvégén és ünnepnapon is. Ehhez idő is kell. Nem a 8-tól 4-ig munkahelyen ülők sportja ez. De még egy területi képviselő se megy ennyit. Az a fószer azt hiszem azt nyilatkozta hogy autókiállításokra, találkozókra járt vele, úgy jött össze ennyi. Tehát ha valakinek erre van ideje, annak van olyan pénzforrása, amivel nem gond egy autót szervizeltetni ilyen intenzív használat mellett sem. Csak üzemeanyagra több milliót költ évente.
2018. okt. 29. 13:50
6/16 anonim válasza:
még a három műszakban autópályán folyamatosan hajtott futárkocsi sem képes ennyire.
Amerikában már az egymillió kilómétert megtett személyautókat is becseréli a gyártó egy újra..
4,5 millió kilóméter alatt már a menetszéltől is elkopik a kaszni..
humornak jó..
2018. okt. 29. 14:48
7/16 anonim válasza:
Szerintem sima személyautóval ez lehetetlen és valahol értelmetlen is.
Budapesti Ikarus buszok futottak 25-30 év aktív szolgálat alatt 2-2,5 millió km-t. De azokban is benne van 3-4 nagyjavítás. Személyautót meg nem nagyon fog senki nagy javítani, hanem vesz egy újat.
Audi A4-est láttam már 500 ezer felett, úgy hogy szinte semmi baja, igaz ehhez kell egy tulaj aki karbantartotta, szerelte.
2018. okt. 29. 15:26
8/16 anonim válasza:
Nem kell feltétlen az értelmet és a logikát keresni ebben.
2018. okt. 29. 15:53
9/16 D. Brasco válasza:
A hivatalos guiness rekord 4,8millio km egy volvóval.......most hogy ebből mi igaz....azt mindenki döntse el maga.....
2018. okt. 29. 20:24
10/16 anonim válasza:
Ez olyan, mint nagyapám fejszéje, a nyele 5x, a feje pedig 2x volt cserélve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!