Mi a véleményetek a CRC üzemanyag stabilizáló adalékról?
Figyelt kérdés
Szeretném téliesíteni a karburátoros motoromat,és hogy a hosszú állás során ne romoljon meg a benzin, beszereztem a fent említett adalékból. Ha bárkinek van tapasztalata azt szívesen meghallgatnám.(Elvégre nem szeretném semmilyen káros trutymóval telenyomni a motort.)2018. okt. 28. 11:59
1/7 anonim válasza:
mi lenne, ha leengednék a benyát télire?
2/7 anonim válasza:
Valószínű, hogy azért nem engeded le a benyát, mert lehet, hogy szükség lesz rá, akár januárban is..tedd bele nyugodtan, csak a pontos előírás szerint.
(a benzin nem romlik, de némi oktánveszteséggel lehet számolni. Az adalékot úgy lehet megspórolni, hogy az utólsó téliesítő leállás előtt Shell 100-as nitro powert tankolsz..tavasszal két rúgás, és máris pörög.)
3/7 anonim válasza:
Ez itt a reklám helye? Sell nitrópóver. Az nem zavar, hogy a kúton több pisztoly van, tartály meg a föld alatt csak kettő. Egy a gázolajnak, egy a benzinnek.
4/7 anonim válasza:
Dehogy, tartály sincs, esővizet engednek a kúton... Néha azért fáj mit nem hisznek az emberek :D
6/7 anonim válasza:
Nekem meg 15 benzinkutom van. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
A benzint meg azért nem engedem le télire, mert miután vagy öt téliesítésről szóló cikkből háromban azt írták, hogy inkább legyen a tank csurig, mint teljesen üres, úgy döntöttem, hogy a többségnek/tapasztaltabbaknak hiszek.
2018. okt. 30. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!