ha valami alkoholos rongyal áttörlöd a plexit (de van olyan kedndő is amit készen tudsz venni, ilyen tisztító kendők)
de ha ilyen hidegbe felveszed és teli huhókálod belülröl akkor egy idő után úgy is párásodik (attól az alkohol szagtól meg ott fulladsz meg bent)
Most vettem ilyen szemüvegre való parasodasgatlot de semmit nem ér
Rendeletem a sisakomhoz pinlock-ot de külföldről jön és valahol elveszett már régóta nem jött meg úgyhogy kellene valami megoldás mert egy pár napig muszáj még motoroznom, és mivel nemrég műtötték a szemem jó lenne ha nem fujná ki a szél
Fogkrém(ez csak vészesetben, és óvatosan mert tele van szemcsékkel)
Rain-X párásodásgátlót érdemes lenne még kipróbálni, könnyen beszerezhető, és általában hatásos.
Én nem szoktam hidegben motorozni, nem jó az ízületeknek. Én sisakom, akkor párásodott, mikor megálltam egy lámpánál, de ekkor felnyitottam a plexit.
Még egy ötlet. Az én sisakomhoz járt egy kis szélterelő, amit az állvédőre belülre kellene felszerelnem. Majdnem hozzáér az orromhoz. Gondolom a feladata, hogy a kilégzett levegőt lefelé terelje, ill. a szellőzőn beáramlót pedig a plexire terelje.
Szóval, szerelj egy ilyet fel az állvédődre!
Vagy vegyél fel maszkot, vagy húzz egy sálat az orrod elé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!