Bubori Kis Márk kérdése:
Én még 13 vagyok de ha vezetek egy 50 köbcentis motort amire nincsen jogositványom ( Forgalomba vezetném) Akkor mien birság várhatna?
Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 19:44
11/19 anonim válasza:
Röviden : kíméld meg az utat, van elég így is.
12/19 anonim válasza:
Egyébként 13,5 évesen elkezdheted az AM kategóriát és 14évesen meg mehetsz forgalmi vizsgára. Ha megvan utána annyit mehetsz amennyit akarsz.. Amúgyis itt a szezon vége, nem jó 4 - 5 fokba motorozni mert tönkreteszi az izületeket stb..
13/19 anonim válasza:
De apropó, ha suliba jarni hasznalnad gondolom a szuleid tudnanak rola,mivel ok vennek a benzint bele. Ehhez mit szolnak amugy?
14/19 veterán vas válasza:
"...mien bírság várhatna?"
Első nekifutásra magyarból megbuktatnálak.
Ezen -remélhetőleg - úgy berágnának a szüleid, hogy nem engednének ki az utcára.
Így, az engedély nélküli motorozásnak, már a lehetősége sem kerülne szóba.
Probléma megoldva. ;)
15/19 anonim válasza:
Te csak annyit éreznél belőle, hogy továbbra is gyalog kell suliba menni, a szüleidet viszont jól megszivatnád.
16/19 A kérdező kommentje:
Nos, Sokat gyakoroltam már a motorozást. Mentem már forgalomban is. Alapjárat suliból 2 fele érek haza. Szüleim tudják. És kisebb városban élek. Menyi az esély ,hogy megálitanak? Tudok motorozni!
2018. okt. 26. 13:50
17/19 anonim válasza:
Fogd már fel, hogy nem az a lényeg, hogy tudsz-e motorozni, hanem az, hogy nincs jogsid és ne veszélyeztesd mások életét.
Elég valószínű, hogy megállítanak és meg is büntetnek.
18/19 anonim válasza:
Hát ha nem csinálsz bajd nem nagyon valószínû. De hidd el, neked is jobb ha úgy.robogózol hogy nem a zsarukat figyeled,kialakul paranoiád tutira;)
19/19 anonim válasza:
Bármilyen balesetet okozol, a kárt a családodnak kell zsebből fizetnie, nincs az a biztosító, amelyik állná a számlát, ha a sofőr nem is vehetne részt a forgalomban. Mivel gyermekkorú vagy, a szüleid ellen indul eljárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!