Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Citroen C3 sport dob, hogyan,...

Citroen C3 sport dob, hogyan, miként?

Figyelt kérdés
Van egy C3 Pluriel-em 1.4 8V benzin. Nem vagyok jártas a dologban, így megkérdezem itt : mi a menete annak, ha szeretnék jobb hangot neki? Elég egy sportdobot feltenni pl 50-60as rendszert ? Mit kell megnéznem ahhoz h feltegyek egy ilyet és hol lehet venni, mit kell átalakítani, mennyibe kerül ? Fontos lenne, szeretnék egy kicsit morgosabb hangot neki. Köszi előre is ! 23F

2018. okt. 23. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy Pluriel-en az se segit, ha mindjart az egesz motort kicsereled egy 3.0 V6-ra hogy oblosebb hangja legyen...

Hagyd ezt a bohockodast, hasznald az autot arra amire kitalaltak, azaz kozlekedni. Ezekkel a 'tuningokkal' maximum kirohogteted magadat, senki nem fog komolyabban venni egy C3-ban, barmit csinalsz vele.

2018. okt. 23. 08:16
 2/5 bamboochatheone ***** válasza:
Te szeretnél az alfahím a placcon? Ne ezzel legyél. Még ha valami változó szelepvezérlésű 16 szelepes 1.4-es lenne akkor lehetne mit kezdeni vele de ez Citroen C3. Hagyd így mert kirögteted magad, nagyon.
2018. okt. 23. 08:26
 3/5 bamboochatheone ***** válasza:

Lenni*

Ez kimaradt az első mondatból.

2018. okt. 23. 08:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Volt már pont 3.0 V6os turbós autóm is, szeretem az autókat. Ezt pont azért vettem mert 1/3ad annyi fenttartani mint az előzőt. És ha én mégis szeretnék egy jobb hangot neki, akkor mit ajánlotok? Bohóckodás az sztem amikor e36-e46 bmws menő emberek a földig lerohadt autójukban feszengenek. Szerettem volna egy érdemleges választ . A 8 szelep amúgy nyomatékosabb alul
2018. okt. 23. 10:16
 5/5 bamboochatheone ***** válasza:
Ez igaz, de a motornak kevés a gázáramlása így csak próbálgatni lehet melyik dobbal szól jól és persze melyik legális.
2018. okt. 23. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!