A kipufogóban lévő fojtás mennyit csökkent a motor teljesítményéből? ( Derbi senda Xtreme)
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni, egy derbi sendát, nagyon szép állapotban, 2008-as a kipufogóban még fojtás van, 12 lóerős, teljesen gyári
Mennyit vesz le a kipufogóban lévő fontás a teljesítményéből?
Válaszokat előre köszönöm! :)
2018. okt. 22. 09:37
1/3 Ladislaus433 válasza:
akar 10%-ot is, de egy tiz eves gepnel nem hinnem hogy ez lenne csak a baj forrasa ha kevesnek erzed.
raadasul ha eltavolitod, nohet karosanyagkibocsatas/fogyasztas ami kedvezotlen a blokk elettertamara vonatkozolag..
2/3 anonim válasza:
Mutassa már meg valaki milyen az a fojtás, mert azonkivűl hogy sokan emlegetik a fojtást én még nem láttam.
Linkeld már be ha tudod hogy milyen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek a választ,
A Moci még nincs meg, de szeretném
De akkor megnyugodtam, szívesen megveszem :)
2018. okt. 22. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!