Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift a 2 fékkör hogy...

Suzuki Swift a 2 fékkör hogy van bekötve?

Figyelt kérdés
1996-os 3 ajtós, az egyik kör a 2 első kerék, a másik a 2 hátsó, vagy keresztbe vannak a körök? Az a gondom, a bal első később fog egy kicsit, ezért fékezéskor kicsit jobbra húz Nincs berohadva a munkahenger, meg lett nézve. Arra gondolok, ha keresztbe vannak a körök a főfékhenger hibája miatt elhúzhat. Néztem a fékcsöveket, de nem tudom konkrétan nyomon követni, mert a főfékhengerről jövő csövek bemennek a tűzfalon lévő elosztóba és ott elveszítem a fonalat.

2018. okt. 21. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi keresztbe kötve, a két első egy kör és a két hátsó a másik. Szóval nálad mégiscsak valami gond van.
2018. okt. 21. 22:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Hátra két fékcső megy azért is gondoltam
2018. okt. 22. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Az nem befolyásol semmit. A mostani főhengereknél általában 4 fékcsöves megoldást alkalmaznak (kivéve az ABS), 2 előre, 2 hátra, de ettől függetlenül az egyik kör csak az elsőt, a másik pedig a hátsót fékezi.

Talán levegő lehet a bal oldali rendszerben, vagy mégis szorul valahol, esetleg kopottabb, olajos a féktárcsa, laposabb a jobb oldali gumi. Szóval vannak lehetőségek.

2018. okt. 23. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!