Mennyi az a maximum kilométerállás, amivel még meg mernétek venni egy használt autót? Például 1.6-os benzines motorral?
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 20:28
1/7 anonim válasza:
100 ezer alatt is szet lehet hajtani, de 300 ezer felett is lehet vigyázni rá meg karban tartani. Nem kilómétert veszek hanem állapotot.
Egy turbódízelnél inkább megveszek egy 300 ezrest amiben cseréltek már turbót, esetleg kettőstömegüt mint egy 180 ezrest, aminek ismeretlen az előélete.
2/7 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva, szerintem nincsen maximum. Ha az értékének a negyedéért adnának egy autót csak mert 1 millió km van benne akkor állapottól függően azt is lehet hogy megvenném.
3/7 anonim válasza:
MOst nézek ilyeneket én is, kezembe került egy 10 éves autó bazár, és érdekes módon 240.000 km - volt akkor is az autókba, vagy 186.000km esetleg 288.000km most is ez a jellemző, szerencse, hogy ennyi megkímélt autó van, ja és persze 145.000 km. Szóval ennyivel, de én fölcsavarnám 320 ezerre.
4/7 anonim válasza:
Állapot alapján válassz. Kopó dolgokat bármikor lehet cserélni
6/7 anonim válasza:
Vicces amit a 3-as válaszoló ír mert én is találtam a padláson tizenéves autóbazárt (fekete-fehér) és gyanúsan együtt állnak a km órák!!!!
A mai világban rohadtul nem egyszerű használt autót venni, pláne nem behozottat.
A legjobb ha a kiszemeltedet elviszed egy FÜGGETLEN szervizbe ahol felmérik 10-15e forintért.
Ha a kereskedő nem engedi ezt meg akkor onnan qva gyorsan lépj le!!!
7/7 anonim válasza:
Ne a km állást nézd. Nekünk van egy 14 éves autónk 110ezer km-rel (újonnan vettük) de a belseje elég kopott, látszik rajta az idő. Láttam ugyanilyet 300ezer km-rel ami jobb állapotban volt. Ide-oda futkozós autó, ritkán megyünk vele egyhuzamban 100km-t. Nincs babusgatva, de amit kell kicserélünk rajta. Eladásnál valószínűleg nem sokan hinnének a km számlálónak, hiába a vezetett szervizkönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!