Omw shell vagy mol adja a legjobb minőségu uzemanyagot?
Figyelt kérdés
véleményekre vagyok kíváncsi és a prémium uzemanyagokra is2018. okt. 20. 11:33
11/12 anonim válasza:
Minden autó vasércből van nagyrészt. Akkor a Zaporozsec és a Bentley is ugyan olyan, ugye? Az üzemanyag sem kizárólag egy az egyben alappárlatból áll, amit Szászhalombattán megkapsz.
12/12 krampus válasza:
Mentem egyszer haza egy sraccal, akinek halom emberszallito autoja van. Kerdeztem, hogy mi a velemenye fogyasztasilag a premium es sima dizelrol. Naluk ez tenyleg penz s mivel autopalyaznak, igy ezt megfigyelte es azt mondta, hogy semmi kulonbseg nincs fogyasztasban a sima vagy premium kozt. Szerinte ez inkabb reklam dolog. Most az, hogy a motor jobb lesz tole, nem tudja, mert 2 evente lecserelik az autokat 150-200e kilometerrel. Angliaban viszont amikor a premiummal tankoltam a benzines bmw-t, az tenyleg jobban ment tole. Magyarorszagon a benzines automatamban hasonloan agilisebb az auto a premiumtol, fogyasztasban en sem lattam semmi kulonbseget mint sima mezei felhasznalo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!