Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz, hogy Volvo-t csak...

Igaz, hogy Volvo-t csak 2005-ig szabad venni az utánna lévők kínai sz@rok?

Figyelt kérdés

2018. okt. 19. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#8 " Sőt, pont 2005 után kezdték el a Volvónál a saját gyártású motorokat erőltetni, nem szemét PSA meg Renault dízelekkel baszkódni."

Amíg ford kézben volt addig PSA dízelek voltak a volvoban a D5-ön kívül. Benzinben pedig ford fejlesztésű benzinesek, kivétel a sor5-öt és ennek a turbós változata. (ami a focus rs-ben is volt)

2018. okt. 19. 17:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Kb tavaly ilyenkor új autó vásárlás alkalmával nálam képben volt a Volvo V40 is. Márkakereskedésben nézegettem a bemutatóautókat, tesztvezetésen is voltam. Egyáltalán nem éreztem "kínai kakinak". A minőségével nekem semmi bajom nem volt. Más miatt lett végül más márka a befutó.
2018. okt. 19. 18:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Bäszki, attól hogy kínai a tulajdonos, még nem ott tervezik. Jó reggelt!
2018. okt. 19. 20:07
 14/21 anonim ***** válasza:
63%

Mit adtak nekünk a Kínaiak? :D

Maradjunk annyiban, hogy a Geely nem véletlenül önti a pénzt a Volvoba, nagyon sok dolgot át tud venni onnan: know how,a safety center eredményei. Egyáltalán mem az a kínaiak célja, hogy kici ócó Volvok készüljenek, hanem hogy a Volvo úgy tudjon terjeszkedni hogy közben húzza magával a Geelyt is. Legújabb Geely SUV törésteszten simán hozza az európai normákat, pedig ez a kínai gépekre egyáltalán nem jellemző!

A Volvo 2005 után is jó. A V40/S40 2005 előtt viszont szar volt :D

Sőt 2005 után lett csak igazán jó, ekkora nőtték ki a 90-es végén indult modernizálódás és útkeresés hülyeségeit.

2018. okt. 19. 22:11
 15/21 anonim ***** válasza:
52%
#14: lehet, de egy jellegtelen vacak lett :) És ráadásul megkapta a Fordnál akkoriban használt hamar elkopós, olajfogyasztós benzinmotorokat is. Szemben az első S40/V40-nel, aminek bár voltak betegségei, legalább Volvonak nézett ki, és csomó jóféle motorral meg lehetett kapni.
2018. okt. 23. 14:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Milyen elkopós Ford benzinmotorokat kapott a Volvo? Egyedül az 1.6 szívóbenzin jött a Fordtól - ez is csak legkisebb C30/S40/V40/V50-ben volt elérhető.
2018. okt. 23. 18:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem 1.6-os Ford motorom van azt hiszem az S40-ben, szépen megy, nincs vele gond (csak lomha a kocsi).
2018. okt. 23. 19:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Az igazából Peugeot motor, onnan kapta a Ford és a Volvo :D Kicsit keszekuszák a szálak.
2018. okt. 23. 19:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Ami nekem fontos a kocsiban: én még soha nem karamboloztam, de már jöttek nekem páran hàtulról és olyan az autó mint egy tank. A másik, hogy elém ugrott egy őz országúton, és a kocsi simán vette a szarvastesztet élesben, baromi stabil az útfekvése.

Ami nem tetszik a kocsiban, hogy a régi S40-esek rozsdásodnak a kerék mellett mindenhol (a szerelőm szerint ez típusjellemző), meg hogy az 1.6-os motor kicsi ehhez a súlyhoz.

Egyébként én se hiszek abban, hogy az újabb modellek ipari hulladékok lennének.

2018. okt. 23. 19:35
 20/21 anonim ***** válasza:

"Az igazából Peugeot motor, onnan kapta a Ford és a Volvo :D Kicsit keszekuszák a szálak."

Az 1.6 Zetecnek mi köze van a Peugeothoz?

2018. okt. 23. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!