Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia Scarabeo 50 2T vélemén...

Aprilia Scarabeo 50 2T vélemények?

Figyelt kérdés

Megéri-e? Lehet-e vele terepre menni? Megbízható? Mennyivel lehet vele menni?

Ez lenne az első robogóm, használtam venném kb. 100 ezer forintért. A válaszokat előre is köszönöm!

2018. okt. 17. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:
ez nem terepre való hanem a-ból b-be robogni
2018. okt. 17. 20:11
 2/2 anonim válasza:
A terepet maga a szerkezet bírná a nagy kerekek miatt, csak a búrkolatnak nem teszjót a rázkódás. Egy kört is mentem vele egy krossz pályán, persze nem vadulva. Nekem még a régi fekvő minarellis van, jól gyorsul közel 70 körüli vég gps-el nem az órája szerint. Nekem 2,9-3,2 szokott lenni a fogyasztásom. Elég nagy testű, a 176 centimmel teljesen kényelmesen férek, de 190 sem gáz rakta, max a lábtartón húzós a nagy cipőméret. A 2006 utániak piagio blokkosak, azok se rosszak, kicsit gyengébbek, kicsit drágább az alkatrész, viszont tartosak 60-70 közötti valós véggel. A nagy kerék bírja az úthibákat nagyobb sebességnél is és hosszabb távon is jó az úttartás. Télen nyáron használom, jófajta abroncsal még a hóban is jól használható. Sisak tartójanincs viszont a 7 literes tankja nem korlátozza be úgy mint a libertyt. Mivel nem egy fiatalos robesz, így nem jellemző rájuk hogy a fiatalok szét tuningolják, vagy szét hajtják. A népitéleten jelenleg 22 ember írt a scarabeóról és csak 1 nem volt teljesen megelégedve a sajátjával. Szóval ha akülseje nem gond, akkor csak ajánlani tudom mindenkinek, hű társ és jó igásló.
2019. szept. 3. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!