Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Vectra B vagy Astra G?

Opel Vectra B vagy Astra G?

Figyelt kérdés

500e ft környékén szeretnék (benzines) autót vásárolni

ezen a két típuson gondolkodtam. A vectra jobban tetszik, affelé húz a szívem. Melyik a jobb, miért? Pro, kontra? Tapasztalatok?

2018. okt. 16. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem egy kategória.... Nem egy generáció.

Mire kell? Boyracer autónak jó a Vectra, de ha használni akarod, akkor Astra.

Nem ugyan az a generáció..

2018. okt. 16. 09:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt kifejtenéd bővebben? A vectra azért jön be jobban, mert tágasabb, szerintem szebb is. Egyébként első autóm lenne. Mit értesz boyracer auto alatt? :D Évjárat egyébként nagyjából mindkettőnél ugyanaz lenne, 2003 környéke, tehát ilyen szempontból egy generáció.
2018. okt. 16. 10:14
 3/6 D. Brasco ***** válasza:
16%

Azert mert egy-egy autot lehetett kapni ugyan abban az évben az még közel sem jelenti azt hogy egy generaciorol beszelünk!

Az a mellékes tény se zavarjon,hogy a vectrat 2002-ig gyartottak,2003-as nincs is belőle!egyebkent remek valasztás egy ilyen főleg benzin motorral,mert már az 1.6-os is megeszi az életedet annyit fogyaszt,cserébe legalább nem is megy!

A masik igen elönyös tulajdonsága hogy ha építkezel remekül lehet vele a homokot szitálni,mert már úgy ementálira vannak lyukadva/rohadva....apropó épitkezes,ha kombi amit nezel es/vagy van rajta vonohorog szinte biztos lehetsz,hogy a tesók már vagy 3 lakoparkot felépítettek vele!ugyhogy en a vectrat jo messzire elkerulnem a helyedben!

2018. okt. 16. 12:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Kicsit általánosításnak érzem ezt, hogy mindegyik szarrá van lyukadva stb. :D Ez tényleg így van, lehetetlen, hogy legyen normális állapotú?
2018. okt. 16. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen. Én 18 éves korában adtam el az Astrámat, és csak a motorháztető élén volt rozsdás.
2018. okt. 18. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Én biztos inkább az Astrát választanám. 1.6-os motorral már egészen jól megy. De van belőle 1.2 motor is, na az vicces lehet.
2018. okt. 22. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!