Hogy lehetne ezen lejátszani a telefonon szóló zenét?
Figyelt kérdés
Adott egy ilyen JVC CD-s lejátszó:
Sajnos a pontos típusát nem tudom, még nincs nálam!!!
Az lenne a kérdés, hogyan tudnám ezen lejátszani a telefonomon szóló zenét?
Régebben, kazettás rádiós-magnón szimplán egy Jack-dugós kazetta-adaptert használtam, viszont tudtommal ilyen CD-s kivitelben nincs, milyen megoldás létezhet erre a cserét leszámítva?
2018. okt. 14. 21:35
1/6 anonim válasza:
Az ott jobb oldalon egy jack AUX bemenetnek néz ki, sima jack átjátszó kábellel átküldöd a jelet és kész.
2/6 A kérdező kommentje:
AUX az biztos,
abban azonban nem vagyok biztos,
nem-e kimenet
(fülhallgatónak ilyesminek)
2018. okt. 14. 22:09
3/6 anonim válasza:
Az aux az biztos, hogy bemenet. Autórádiókat nem nagyon gyártanak kimenettel és a kimenetet az audiotechnikában sehol nem jelölik aux-szal :)
4/6 A kérdező kommentje:
ezt nem tudtam, köszönöm az infót :)
2018. okt. 14. 22:28
5/6 anonim válasza:
AUX, ha az mégsem jó valamiért, akkor FM transzmitter.
6/6 A kérdező kommentje:
FM transzmittert próbáltam már, nem voltam vele elégedett, ahogy áthaladtam az országon sokszor állítgatnom kellett hogy ne zavarja valami helyi rádió
2018. okt. 15. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!