1.7 Ford Puma után milyen lenne egy UFO Civic 1.8-as benzinmotorral?
Figyelt kérdés
Vezetési élményben, erőben, nyomatékban szerintetek tudja hozni a Civic azt kis sportosságot, mint a Puma?2018. okt. 13. 10:55
1/4 anonim válasza:
Oszdd el mindkét kocsi súlyát az adott motor teljesítményével (lóerővel), és a kapott számból, következtethetsz rá. Amelyik kisebb, az a jobb, hiszen minél kevesebb kilót kell mozgatnia 1 lóerőnek, annál mozgékonyabb a kocsi.
2/4 anonim válasza:
A Civic pár tizeddel gyorsabb a 0-100-on, végsebességük szinte azonos, viszont a Civic egy modernebb autó, 1.8-ból volt "Sport" felszereltségű, ami egyebek mellett sportfutóművet foglal magába, igy én szinte biztosan ki merem jelenteni, hogy sportosságból és élményből nem csak hogy hozza, de szerintem felül is múlja a Pumát. Nem mellesleg felszereltségben is nagyon jó egy 1.8 sport. Az üléspoziciója szerintem magasabb, de nagyon népszerű, és egyébként megbizható autó. Én egyedül a dizájn találom kivetnivalónak benne mind kivül mind beltérben, de azt nem lehet letagadni, hogy nagyon jó technika maga az autó. Próbálj ki egyet, akkor derül ki, hogy az a te világod-e.
3/4 anonim válasza:
+ annyival egészitem ki, hogy volt 6-os kézivel a Honda, igy autópályán is el lehet vele közlekedni a nélkül hogy szétforogná magát a motor. (ami mondjuk nem baj, főleg Hondáéknál, de csak kellemesebb 3 ezres fordulaton utazni)
4/4 anonim válasza:
Ehhez ismernem kéne a Pumát. Viszont volt 1.8 sport Civicem 11 évig, én szerettem. Ez ugye egy szívó benzines, ha haladni akarsz, pörgetni kell, de meg sem kottyan neki, erre van tervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!