Mit tegyek ha feljelentettek tilosban parkolásért?
Figyelt kérdés
Mondhatom azt, hogy közeli hozzátartozónál volt az autó akire nem szeretnék terhelő vallomást tenni?
Amúgy mennyire büntetnek meg egy ilyenért?
2018. okt. 11. 13:56
1/19 anonim válasza:
Természetesen mondhatod... de senkit nem érdekel, a csekket az üzembentartó nevére postázzák.
2/19 anonim válasza:
#1: Nem mert ez nem tartozik az objektív felelősség alá.
4/19 anonim válasza:
#3 a tilosban parkolás. Közterület felügyelők kiszabják a bírságot, ha nem fizeted be, rendőrségi nyomozás indul. A rendőrnek azt mondod nem te vezetted hanem egy rokonod, akire nem teszel vallomást. És ügy lezárva.
5/19 anonim válasza:
4# ez alapján megöltem valakit, de a barátom akarta, viszont nem jelentem fel.
Akkor vétlen vagyok?
Zsír, megölöm Gyurcsányt, de azt mondom a nép akarta, tehát nem reszelnek be.
1# +1
6/19 anonim válasza:
Te miről beszélsz ember? Kevered a dolgokat de nem kicsit. A gyilkosság bűncselekmény, a tilosban parkolás meg szabálysértés, a haverod pedig nem a rokonod, ahogy a nép sem.
7/19 A kérdező kommentje:
De nem bírságot kaptam, hanem feljelentést. Nem is közteres volt, hanem valami városgondnokság vagy mi a fene.
2018. okt. 11. 22:20
8/19 anonim válasza:
Akkor rögtön indul a szabalysértési eljárás. Nem tom már hogy van, hogy keresni fognak, vagy neked kell bemenned, mindenesetre egyelőre ne fizesd be.
9/19 anonim válasza:
Már miért ne fizetné be?
Tilosban parkolt, fizesse be, ügy lezárva
10/19 anonim válasza:
Ember, a BTK szerint az is "bűncselekmény", ha megszeged a KReSZT.
Vagy az nem az???????????
Akkor majd hajtok 150el belvárosban.
Azt mondom haverom volt pista, látta 2 rendőr, feljelentést tesz, de senkinek semmi baja nem lesz belőle. Jó vicc😁
Tilosban parkolt, akkor ezentúl én is tilosban parkolók, de azt mondom más tette. Ergo nincs gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!