Miért villognak és dudálnak a kamionok autópályán, ha 80km/h-val megyek a külső sávban, és üres a pálya?
Még tudnád mondani, hogy mi a vérvörös öregisten rongybatekert .aszáért nem tudsz minimum 100 - zal hasítani azon a nyomorult autópályán?
De mikor rádelőz a kamion, akkor felébredsz és tolod neki, igaz? Úgy szokott lenni.
A saját testi épséged érdekében ajánlom hogy legalább a kamionok tempóját vedd fel, mint írták az órád szerint 100km/óra.
Hidd el, nagyon zavaró amikor a cég hajt, de egy túrista feltart. Az autópálya azért lett építve hogy haladj, ha tájat nézegetsz akkor ne ott haladj.
"Én lazán felmegyek pályára és akár 65-el is megyek, engem nem köt le ha valaki hisztizik mögöttem, ugyanis 50 a minimum pályán ( most járok C jogsira és mondta az oktató, hogy 50 a min és sík úton tudjon üenni 60-al az a szerencsétlen amivel felmegyek) szóval oldja meg a megélhetését üeg amit akar akárki, én egyéniség vagyok mint mindenki más és vannal jogaim."
Nah pont az ilyen hülyéket szoktam letolni a getcibe a BMW-mmel. :D
" most járok C jogsira és mondta az oktató, hogy 50 a min és sík úton tudjon üenni 60-al az a szerencsétlen amivel felmegyek"
Ez így első olvasatra nem kicsit ellentmondás. Ajánlom válts oktatót, autósiskolát vagy legalább olvass bele a II/1975 KPM-BM együttes rendeletbe.
A kérdezőnek:
Ha nem troll kérdés, akkor ebből látszik, hogy az oktatás nem megfelelő illetve híreket sem olvasol.
Megszerzi valaki egy kategóriára a jogosítvány és a többi kategóriára vonatkozó dolgokról halvány sejtelme sincs. Aztán anélkül sz0patja a közlekedés többi résztvevőjét, hogy erről tudna :D
06:00 és 22:00 között nem előzhetnek 7,5 t felett.
Sok országban 90 a limit, azért vannak 90-re korlátozva.
Ha nem vagy képes minimum 90-nel menni, akkor a főúton menjél és így mindenki jól jár. Nem tartasz fel másokat és még a matrica árát is megspórolod. Időben meg ugyanott vagy.
Kresszben az is benne van, hogy indokolatlanul nem tarthatsz fel senkit.
Én simán rendőrt hívok arra, aki direktben jatsza a "jani"-t.....
És voálá, szabad az út elöttem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!