Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért villognak és dudálnak a...

Miért villognak és dudálnak a kamionok autópályán, ha 80km/h-val megyek a külső sávban, és üres a pálya?

Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 12:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
A kamionok 89-90 km/h-nál leszabályoznak. E fölé - ha nincs megbuherálva az autó - max. lejtőn tudnak menni.
2018. okt. 11. 14:38
 12/35 anonim ***** válasza:
93%

Még tudnád mondani, hogy mi a vérvörös öregisten rongybatekert .aszáért nem tudsz minimum 100 - zal hasítani azon a nyomorult autópályán?

De mikor rádelőz a kamion, akkor felébredsz és tolod neki, igaz? Úgy szokott lenni.

2018. okt. 11. 16:23
 13/35 Beviz Elek ***** válasza:
77%

A saját testi épséged érdekében ajánlom hogy legalább a kamionok tempóját vedd fel, mint írták az órád szerint 100km/óra.

Hidd el, nagyon zavaró amikor a cég hajt, de egy túrista feltart. Az autópálya azért lett építve hogy haladj, ha tájat nézegetsz akkor ne ott haladj.

2018. okt. 11. 16:43
 14/35 anonim ***** válasza:
0%
Én lazán felmegyek pályára és akár 65-el is megyek, engem nem köt le ha valaki hisztizik mögöttem, ugyanis 50 a minimum pályán ( most járok C jogsira és mondta az oktató, hogy 50 a min és sík úton tudjon üenni 60-al az a szerencsétlen amivel felmegyek) szóval oldja meg a megélhetését üeg amit akar akárki, én egyéniség vagyok mint mindenki más és vannal jogaim.
2018. okt. 11. 17:49
 15/35 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem vagy képes legalább 90-el menni, akkor ne használj autópályát. Ha meg a spórolás miatt nem mész gyorsabban, állj be egy tizennyolckerekű mögé, és utazz a szélárnyékában (csak annyira közel, hogy meg tudj állni, ha ő vészfékez), ezért nem fog rád haragudni. Azért inkább, ha feltartod.
2018. okt. 11. 18:38
 16/35 anonim ***** válasza:
76%

"Én lazán felmegyek pályára és akár 65-el is megyek, engem nem köt le ha valaki hisztizik mögöttem, ugyanis 50 a minimum pályán ( most járok C jogsira és mondta az oktató, hogy 50 a min és sík úton tudjon üenni 60-al az a szerencsétlen amivel felmegyek) szóval oldja meg a megélhetését üeg amit akar akárki, én egyéniség vagyok mint mindenki más és vannal jogaim."

Nah pont az ilyen hülyéket szoktam letolni a getcibe a BMW-mmel. :D

2018. okt. 11. 18:50
 17/35 anonim ***** válasza:

" most járok C jogsira és mondta az oktató, hogy 50 a min és sík úton tudjon üenni 60-al az a szerencsétlen amivel felmegyek"

Ez így első olvasatra nem kicsit ellentmondás. Ajánlom válts oktatót, autósiskolát vagy legalább olvass bele a II/1975 KPM-BM együttes rendeletbe.

A kérdezőnek:

Ha nem troll kérdés, akkor ebből látszik, hogy az oktatás nem megfelelő illetve híreket sem olvasol.

Megszerzi valaki egy kategóriára a jogosítvány és a többi kategóriára vonatkozó dolgokról halvány sejtelme sincs. Aztán anélkül sz0patja a közlekedés többi résztvevőjét, hogy erről tudna :D

2018. okt. 11. 20:18
 18/35 anonim ***** válasza:

06:00 és 22:00 között nem előzhetnek 7,5 t felett.

Sok országban 90 a limit, azért vannak 90-re korlátozva.

Ha nem vagy képes minimum 90-nel menni, akkor a főúton menjél és így mindenki jól jár. Nem tartasz fel másokat és még a matrica árát is megspórolod. Időben meg ugyanott vagy.

2018. okt. 12. 07:00
 19/35 anonim ***** válasza:

Kresszben az is benne van, hogy indokolatlanul nem tarthatsz fel senkit.

Én simán rendőrt hívok arra, aki direktben jatsza a "jani"-t.....

És voálá, szabad az út elöttem.....

2018. okt. 12. 19:42
 20/35 anonim ***** válasza:
#16-os emberedre találták, olyan baráti társaságom van akiknek a fele ült már azért mert letolt tötymörgőket, kaposvári baéeset 2016 novemberében, a haver egy családot zúzott le oldalról mert feltartotta, másik haver nagykanizsA 2017 ősze, meglökte a kező jogsist mert lassu volt, ezeket megtalálod hírekbe, egyik 1 másik fél évet csücsült, életjáradékot fizet az egyik mert üaradandó sérülést okozott a gyereknek, szóval nagyon jampi vagy mondhatni bástya vagy tessa.
2018. okt. 12. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!