Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi pénzből milyen autót...

Mennyi pénzből milyen autót tartotok fent? Mennyiért vasaroltatatok?

Figyelt kérdés
Őszintén!!!
2018. okt. 11. 08:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
Audi A6 3.0 TDI 2012-ből, havi 700 ezer és 1 millió forint közötti jövedelem. Eddig nem volt komoly hibája, így ráment egy év alatt 1 millió forint ha jól számolom (gumik, biztosítás, olaj, majdnem teljes fékrendszer generál, apró futóműves dolgok). Amúgy van még offroadra egy Nissan Patrolom, egy idén 30 éves Dacia 1310, egy Renault Thalia és egy Suzuki GSX-R is. Kicsit sok pénzt visznek el, de nekem megéri, az Audi ráadásul munkásautónak mondható, mert sok helyre kell utaznom. Amúgy 25 ezer euró volt az Audi.
2018. okt. 11. 13:07
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

Fizetést most emelték valami 85-ről? 2 fő vegetál ebből s van egy autó és 2 lejárt műszakijú motor (hogy miért nem vonatjuk ki őket? remény és ügyintézéstől való irtózás keveréke, azt hiszem. csinálunk nagyobb hülyeségeket is, nyugi. nem kerülnek sokba).

Havi egypárezerbe kerül az autó (nem tudom kiszámolni, de nem lehet sok, a fenti pénz zöme ételre és rezsire megy. ez utóbbi még villannyal fűtés mellett se sok), ami kb. félmillió volt picit törötten, 1.0-s Yaris (olcsó szervizelés, jó fogyasztás, gyenge, de az elég és már nem sokat ront rajta, ha kicsit rozsdásodik). Bevásárláshoz, közlekedéshez kell, nem tudnánk meglenni nélküle. Nyilván nem használjuk sokat, munkába járáshoz bicikli van, aminek nagyobb a km költsége, mint a yarisé (a kevés km sara az autónál, ez persze folyamatosan csökken. a biciklié nem, mert folyton költeni kell rá), de mit lehet tenni?

Néha olvasom, hogy autót nem is lehet fenntartani havi tízezrek nélkül, ez nyilván nem igaz, utána is lehet számolni, hogy nem az.

2018. okt. 11. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

2016-ban vásároltam 2012-es Octáviát kerek 3M-ért.

Feleségemmel együtt havi nettó 780eFt-ot keresünk.

2018. okt. 11. 14:26
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Nettó 370 átlagban 18 éves g astra amikor vettem 550 ezer volt
2018. okt. 11. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
34%
Miért lettem lepontozva, ha egyszer a kérdésre válaszoltam? :) #1
2018. okt. 11. 17:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes itt válaszolni semmire!

Egy csapat idióta tartja rettegésben az oldalt, a lepontozásaival!

2018. okt. 12. 07:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Havi 600e.

Renault espace 1.8tce 2018(12.8 millió)

2018. okt. 12. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Tekintsetek el teljesen a pontozástól, és akkor nincs stressz. Szerintem úgysincs olyan fontos szerepe itt a GYIK-on a pontozásnak, mint ahogy azt eredetileg akarták, szóval pontozhattok nyugodtan nullára is, nem zavar.
2018. okt. 12. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!