Szeretnék ki vonatni egy kocsit és alkatrésznek meg tartami lehetséges?
Tegyük föl van két azonos típusú autód. Az egyik még teljes, a másik már csak donornak való. Azt mondod, ha pl. az egyiken valami tönkre megy, akkor a másikból Te még pótolni akarod.
Áruld már el, mi van olyan alkatrész, ami az "egyik" azaz a jobb állapotú -még legálisan futó- autódban tönkremegy, de még a "másik"-ból azaz a rosszabbikból pótolni tudod?
A húgoméknak F Astrájuk volt. Először a kormánymű ment tönkre, cseredarab a bontóból. Aztán turbo, így szívó lett, aztán meg hengerfejes lett. 68 LE turbó dízel. Senkinek nem ajánlom.
Aztán hál istennek eladták.
Jogom van otthon olajat cserélni, ugyanannyira szennyezhetem a környezetet.
Magamnak csinálom a fékemet, bontott donor nélkül is elronthatom.
Értem a problémádat és igazat is adok a 2 fenti apróságon kívül. Ha valaki vissza akar élni egy papír nélküli donorral, akkor mint már írtam egyszerűen megoldható. A mostani rendszerrel is simán megoldható hogy a roncsodról lekapod a rendszámot és egy Ausztriából frissen behozottra felrakod, az eredetit pedig darabokban tárolod alkatrésznek.
Máshol működik normálisan is, nem gondolom hogy minden rossz ami a magyar rendszertől eltér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!