Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire lehet átverés ez a...

Mennyire lehet átverés ez a motor hirdetés?

Figyelt kérdés
Október elején egy pénteki napon felkerült HAHU-ra egy motor. Egyből fel is hívtam emberünket. A leírásban igencsak bíztató dolgokat írt amik teljes mértékben hihetőnek tűnnek. Megbeszéltünk egy időpontot másnapra hogy akkor megnézném személyesen. Aznap este küldött egy SMS-t hogy váratlan családi problémák miatt nem tudok menni holnap. Mondom okés és egyeztettünk egy új időpontot a következő hétre. A "nagy nap" előtt ismét érkezett egy SMS. Azt írta hogy benzinszivárgást lát a motoron, nem szeretné így eladni ezért elviszi szervizbe. Mint kiderült benzincsapot kell rajta cserélni. Mondtam neki hogy jól van akkor megvárom. Mivel egy japán belpiacos motorról van szó számítottam rá hogy lehet csak japánból van hozzá alkatrész és egy kis időbe tellik mire megjön. Szeptember közepe fele járunk mikor emberünk hívott hogy készen van a motor, tudok menni érte. Meg beszéltünk most már harmadjára egy időpontot. A találkozás napja előtt újra hív. Itt már tudtam hogy most is lesz valami. A sztori a következő: Nincs meg a boríték amiben benne volt a pótkulcs, forgalmi és a törzskönyv. Jelenleg meg arra várok hogy elintézze a papírügyeket. Mi a véleményetek erről? Most jogosan mondhatjátok hogy ezt már az elején dobnom kellett volna de azért nem tettem ezt mivel másik ilyen motor nem volt hirdetve ezért maradt ez és várok. Ami meg még bennem tartja a lelket ezügyben hogy amikor legelső nap felhívtam kértem tőle hogy küldjön még képeket emailban és aznap ezt meg is tette. A papír elhagyós sztori meg azért hihető kicsit mert mi is nemrég adtuk el az autónkat de a törzskönyvet sehol nem találtuk. Csak mi erre nem akkor jöttünk rá amikor már jöttek volna megnézni az autót. Bár ha a forgalmi is vele együtt volt akkor nem értem hogy az akkor soha nem volt nála amikor használta a motort? Mindenki kb azt mondta nekem hogy ezt hagyjam, felejtős.

2018. okt. 7. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is felejtős.
2018. okt. 7. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Kicsit logikátlan, hogy felad hirdetést és nem akarja eladni.
2018. okt. 7. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Én eddig 3 motort vettem, mind 2M ft feletti értékben, és mindenhol rugalmasak voltak, én indíthattam be az egyiket hidegen, és mindegyikőjük engedte hogy próbakörre menjek, a persze a pénz le volt rakva.

Aki nem igazán ismerte a motorját, csak brahiból megvette mert volt pénze, és néha gurult vele, annál tudtam is alkudni valamennyit.

Ahol már a legelső kontakt-nál probléma van, azt érdemes kerülni, komolyabb motoroknál nem tapasztaltam sumákolást, ott azt kaptam amiért mentem, átverések, lehúzások a robogóknál illetve a papírozatlan gépeknél esélyesek, de egy olcsónak tűnő gép is tartogathat meglepetést(baja van, de látszólag összekaparták hogy menjen valameddig)

2018. okt. 7. 20:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Elírtam az elején. Augusztus elején került fel a hirdetés.
2018. okt. 7. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Felejtős
2018. okt. 7. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!