Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen büntetést kaphatok?

Osman alex kérdése:

Milyen büntetést kaphatok?

Figyelt kérdés

egyik nap havernál megcsináltam a régi Etz-m, mikor mentem volna haza szólt hogy vigyem már el egy utcányival lejjebb (kb500m) így letudom a próbakört is, csak rajtam volt sisak, rajta nem, kb 50kmh-val letotyoktunk, ő leszált (ment a barátnőjéhez), szépen megfordultam és hazamentem, fél óra múlva hív haverom hogy amikor megérkeztünk akkor két rendőr látott minket (valahol parkolt vagy nem tudom) amikor elmentem akkor mentek oda mentek haverhoz és számon kérték hogy miért nem volt rajta sisak, utána utánam kérdezősködtek, erre mondtam hogy jó nincs semmi gond, ez van itthon vagyok gondolom úgy is eljönnek.. hozzá kell fűznöm hogy nincs jogosítványom.

hiába vártam nem jöttek..

4 nap telt el és arra vagyok figyelmes miközben reggelizek hogy eszeveszettül ugat a kutyánk, amikor kimegyek hogy mi van annyit látok hogy két rendőr a garázsnál matat (nyitott garázs van), köszönök, mondom tessék? erre se szó se beszéd, besem mutatkoztak, azt sem kérdezték én kivagyok.. elkezdik nekem mondani hogy tudják hogy én voltam a motoron, felismerik a sisakot, nem kell letagadnom.. én tök nyugodtan mondom hogy semmit sem tagadok.. kérdezik miért mentem el multkor pedik szóltak hogy "álj!!", mondtam mert nem láttam őket és nem is hallottam, ugye járt a motor.. na szóval két motor volt az udvaron az etz és egy régi simson, ők elkezdték mondani hogy a kék motorra emlékeznek (a simson), mondom igen az volt alattam.. néhány kis párbeszéd és mondták hogy majd meghalgatás lessz, ezzel el is mentek..

3-4 napra rá kaptam egy idézést amiben ez áll:

"cselekmény amely miatt az eljárás folyik:

(utcanév, időpont..)előtti útszakaszon az álltala vezetett segédmotoros kerékpárral úgy vett részt a közútiforgalomban, hogy a járművön utasként szállította (haverom neve). a rendőrségi gépkocsit észlelve az utas leszállt, a segédmotoros kerékpár a helyszínről nagy sebességgel (kb40kmh-val -.-) ismeretlen helyre távozott. a rendőri intézkedés során az utas közölte, hogy a járművet ön vezette. megállapítást nyert, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel." ez áll a papíron úgyhogy mehetek majd meg hallgatásra.. na most a kérdésem hogy milyen büntetést kaphatok? mit mondjak majd? érdemes megemlíteni hogy a két rendőr csak úgy bejött az udvarra és be sem mutatkoztak? kemény csávók és megmondó emberek, trollok légyszi kíméljenek

2018. okt. 6. 23:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ilyen tényleg létezik??
2018. okt. 7. 09:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Volt multkor kb. 2 hete egy ilyen hasonló lérdés. Nekem ez furcsa. Ha tagadsz vagy, nem emlékszel ilyen esetre dolgok néha jobban jönnek, de már mindegy... rendőrnek amúgy sem szabad hazudni.
2018. okt. 7. 11:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Na szögezzünk le valamit, nem vagyok cigány, bűntetlen, ne tegyetek úgy mint ha ti sosem vezettetek volna jogsi nélkül, kértem hogy trollok, okostojások kíméljenek de sajnos annyira buták hogy kérdésre nem tudnak válaszolni csak hülyeséget írni és kötekedni, pontosan tudom hogy ilyenért nem jár börtön, pénzem van kitudom fizetni, eltíltás sem érdekel, ez egy lecke volt, motort is eladom.. Csak kiváncsi voltam hogy kb mennyi eltíltást és birságot kaphatok, a beszólogatós nethuszárok meg húzzanak vissza molesztálni a szomszéd pulikutyát..
2018. okt. 7. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!