Tom Thompson kérdése:
Mitől erőlködik az ablaktörlő motorja?
Figyelt kérdés
A nyáron vettem egy 2009 ford focus-t és rá néhány hétre azt tapasztaltam ,hogy az ablaktörlők erőlködve szinte csak vánszorogva mozognak minden fokozatban.A minap már az ablaktörlő biztosíték is tönkrement. Tudja valaki mi lehet az oka vagy mit lehet/érdemes ilyenkor tenni?#ablaktörlő motor #frod focus
2018. okt. 6. 18:25
1/2 Alex67 válasza:
Tipikus hiba. Nagyon valószínű, hogy nálad is a korrózió okozza.
Meg kell kenni a mechanika rudazatának csatlakozási pontjait, és megszűnik a gond.
Nem igényel szaktudást, csak némi kézügyességet. Magadnak is megtudod csinálni, ráadásul hamar megvan.
2/2 anonim válasza:
Az 1-es választ osztom én is, esetleg valami gallydarabka van beszorulva a tengelye és a váz közé, kívül. (Valószínűtlen, de nem kizárható.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!