Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Túl gyenge vagyok a vezetéshez?

L vagyok kérdése:

Túl gyenge vagyok a vezetéshez?

Figyelt kérdés
Már 1 hónapja meg van a jogsim, minden nap vezetek és mégis bizonytalan vagyok főleg a parkolásoknál, és ha egy utcábol próbálok ki tolatni. Nem olyan rég, vezettem egy wv T3 as dubát, és mivel a váltókarnál valami el kopott, curukbol nem akarta ki venni hogy tegyem 1esbe és akadályoztam a forgalmat, csak egy jó 5 perc után gondoltam meg, ha nem 1es akkor hát 2es és úgy el indultam. DE ANNYIRA BE PÁNIKOLTAM, HOGY RESZKETETT A LÁBAM A PEDÁLON.

2018. okt. 3. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy még nincs rutinod, nem vagy hozzászokva azokhoz a helyzetekhez amikor gyorsan kellene cselekedned és a mögötted lévő autósok türelmetlenek. Persze autótól is függ mennyire van jó állapotban ahhoz hogy egyszerűen lehessen kezelni, sajnos ezt is meg kell tanulnod hogy ilyenek márpedig vannak. Sok sok napot kell vezetned ahhoz hogy kellő rutinod legyen és rugalmasan fogd fel a dolgokat.

Friss jogsisként én is ilyen feszült voltam, meg ideges, meg bepánikoltam, de mostanra már olyan lazán kezelem a dolgokat hogy ha parkolás van ahová neccesen férek be egy kombival például akkor sem idegeskedek ha mögöttem dudálnak meg káromkodnak, mert ez nem vezet jóra.

2018. okt. 3. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
az igekötőkkel is baj van, nem csak a vezetéssel..
2018. okt. 3. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
vezessél sokat! de ha ennyire fosol akkor ne közúton mert ez balesetveszélyes is, aztán majd ha belejössz mehetsz faluba kisvárosba stb... azt belejössz nem kő fosni :D
2018. okt. 3. 16:17
 4/4 veterán vas ***** válasza:

Csak két kérdésem lenne.

1. Miért akadályozza az a forgalmat, ha curukba(sic) van nem egyesbe?

2. Miért kell gondolkodni azon 5 percig, hogy ha nem megy az egyes, akkor kettesből indulok?

2018. okt. 3. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!