Túl gyenge vagyok a vezetéshez?
Az a baj hogy még nincs rutinod, nem vagy hozzászokva azokhoz a helyzetekhez amikor gyorsan kellene cselekedned és a mögötted lévő autósok türelmetlenek. Persze autótól is függ mennyire van jó állapotban ahhoz hogy egyszerűen lehessen kezelni, sajnos ezt is meg kell tanulnod hogy ilyenek márpedig vannak. Sok sok napot kell vezetned ahhoz hogy kellő rutinod legyen és rugalmasan fogd fel a dolgokat.
Friss jogsisként én is ilyen feszült voltam, meg ideges, meg bepánikoltam, de mostanra már olyan lazán kezelem a dolgokat hogy ha parkolás van ahová neccesen férek be egy kombival például akkor sem idegeskedek ha mögöttem dudálnak meg káromkodnak, mert ez nem vezet jóra.
Csak két kérdésem lenne.
1. Miért akadályozza az a forgalmat, ha curukba(sic) van nem egyesbe?
2. Miért kell gondolkodni azon 5 percig, hogy ha nem megy az egyes, akkor kettesből indulok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!