Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Laposnak tűnik a gumi, de...

Laposnak tűnik a gumi, de akkora a nyomás mint kéne?

Figyelt kérdés

2.5 van benne, 2.3 az előírt. Régi gumim nem tűnt laposnak de ez 3 baron adja ki a formáját.

Eddig michelin nyári volt, most vettem erre a szezonra rikent mert elkopott.

Mivel cserélem az autót nekem már olymindegy hogyan kopik tovább. Veszélyes így menni vele?

Azért vettem olcsó gumit, mert tavasszal veszek új autót, de mivel az nem 90 lovas, igy a gyári gumija is nagyobb.

Ezért vettem olcsó szutykot erre a szezonra.

Veszélyes így felfujni? Inkább palyazom mint kanyargós utak, annyira nem számít a felület. De igy is laposabb mint a Michelin.

2018. okt. 2. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
fékút az szereti 2.5 a 3nak meg kimondottan örülni fog
2018. okt. 2. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:

3 bar brutális, főleg, hogy jönnek a hidegek!

Kocsidban valahol van egy táblázat, hogy mennyi a hideg és mennyi a meleg max. nyomás.

Télen általában 0.3-barral kevesebb kell, de ez autófüggő.

Keresd meg a táblázatot és a szerint állítsd be Melegre, hideg ráér majd amikor tartós minuszok lesznek

2018. okt. 2. 20:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Mi van a fékúttal?

Ha a Michelin elmegy úgy, hogy feszes, ez meg lapos, akkor a fékút ugyan az...

Mierr ilyen a gumi?

2018. okt. 2. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!