Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől sípol egy halkat az...

Mitől sípol egy halkat az autó, amikor leveszem a gyújtást?

Figyelt kérdés
Ma vásároltam egy garázst, eddig csak csillaggarázsom volt.Ès amikor beálltam az autóval, levettem a gyújtást, élőkről sípoló hangot hallottam.Eddig ez nem tűnt fel, mivel kint parkoltam vele az útcán.Ez problèma lehet?Vagy normális jelensèg?Skoda Fabiaról beszélünk.Tènyleg csak halk sípolás

2018. szept. 30. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Behatárolni nem tudod pontosan, hogy merről jön, mármint azon belül, hogy elölről. Elsőre én elektronikára tippelnék, bizonyos tekercsek képesek magas frekvencián rezegni ami már hallható tartományban van.
2018. szept. 30. 23:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos.Èppenhogy kiszállok, akkor mèg hallani, ès aztán elhallgat.
2018. okt. 1. 00:09
 3/6 anonim ***** válasza:
A fojtószelepet hallod sípolni. Ha jobban odafigyelsz rá, még a kattanásokat is hallod, ahogy a végállásból visszaáll. Ugyanez gyújtás ráadásánál is hallható.
2018. okt. 1. 06:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen hallani kattanásokat is!Akkor ez tök normális ugye??Csak mert ilyen jelensèggel nem találkoztam mèg.Vagyis az utcán lehet nehezebben lehetett hallani.
2018. okt. 1. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez teljesen normális. Nem kell miatta aggódni.
2018. okt. 1. 09:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt választ!
2018. okt. 1. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!