Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Audinál az irányjelzőket a...

Az Audinál az irányjelzőket a régi Kint rider film ihlette?

Figyelt kérdés

A Knight rider sorozatban volt hasonló fényjátéka Kitnek.

[link]

[link]

Nagyon jól néz ki.

A pulzálás már olyan unalmas,ideje volt valamivel beújítani.

Nagyon remélem,hogy leszivárog a tömegmárkákhoz is és nem csak a prémiumszegmens kiváltsága lesz.

2018. szept. 29. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Tök jó..

De én nem látok összefüggést a kettő között..

Ez egy szép stílus.

2018. szept. 29. 15:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem valószínű.

Amúgy én nem vagyok oda ezért a futófényes megoldásért. A LED-es index, rendben van, mert valóban jobban látszik, de ez már az én szememben csak felesleges bohóckodás. Mintha a kürt nem csak egy hangot adna, hanem elfingadozná a vadászindulót. Felesleges.

2018. szept. 29. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
nem tetszik, főleg amikor szembe jön veled éjszaka és akkor indexel. az egyik fényszóró világít rendesen, a másik meg kikapcsol, és helyette narancssárgán villog. nem csak baromi hülyén néz ki, de még veszélyes is.
2018. szept. 29. 18:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem marha zavaró ez a futófényes megoldás, hiszen a figyelmeztető/megkülönböztető jelzést használó járműveken éppen azt szokták így jelezni, hogy merről kerüld meg őket.
2018. szept. 29. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha már pont az Audiról van szó:

Az enyém 20 éves, de a kürt nem egy hangot ad, mivel 2 kürt van rajta gyárilag. Egy magas és egy mély tónusú. :D

A vadászindulót nem fingadozza el, de nem csak egy hangot tud.

2018. szept. 29. 19:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Qrva jó az Audi az utóbbi években világítástechikában, nagyon odatették magukat. Mai napig felüdülés, tetszetős látvány, mikor ilyen Audit látok indexelni. Az új A8-as hátsó részéről nem is beszélve.
2018. szept. 29. 21:23
 7/12 anonim ***** válasza:

"Qrva jó az Audi az utóbbi években világítástechikában"

:D :D

persze, nagyon jó. az új audik fényszórója olyan erős hogy vakulsz meg ha szembe jön. ha meg a hátad mögött, olyna mintha fényszórózna a visszapillantótba. eza futófény is nagyon jó, mikor indexelésnél az egyik fényszóró kikapcsol, és helyette narancssárgán kezd egy villogni

2018. szept. 29. 22:02
 8/12 anonim ***** válasza:

# 5

Nem mondod! :D Nem értem ez most hogy jön ide. A 13 éves autómnak is kétszólamú a kürtje. Tisztában vagyok vele, hogy van ilyen megoldás, nem ritka és nem is egzotikus újdonság, amit csak és kizárólag 2018-as modellekbe szerelnek. De ha megnyomod a dudát, egy kb homogén hangot hallasz, nem fog a két szólamon dallamot játszani. Ezt csak példának hoztam fel, hogy a dallamjátszós kürtnek is kb annyi értelme lenne, mint ennek a futófényes indexnek. E nélkül is tökéletesen, egyértelműen ellátja a feladatát, felesleges túlcizellálni.

A másik dologhoz: nem figyeltem még meg hogy az Audik szemből sötétben hogyan indexelnek. De tuti lekapcsol a főfényszóró (tompított) is? Mert az elég értelmetlen lenne. Az Opel megoldása akkor ezerszer jobb. Ennél is egy ledes egység a menetfény, helyzetjelző és az első index. Sötétben indexeléskor a főfényszórót nem kapcsolja le, csak az addig fehéren világító ledes helyzetjelző kapcsol le és vált át sárga villogóra (futófény nélkül).

Ami kicsit ennél is zavaró az a nappali indexelés. Mivel az index egyben a fehéren világító menetfény is. Ott valóban lekapcsolja az adott oldali menetfényt és átvált sárga villogóra, miközben a másik oldalon továbbra is fehéren világít. Ez kicsit furán néz ki.

2018. szept. 30. 08:47
 9/12 anonim ***** válasza:

"De tuti lekapcsol a főfényszóró (tompított) is? Mert az elég értelmetlen lenne."

Gondolom ez nekem szólt. Én külföldön élek, kb napi 10 vadiúj audit látok, éjszakai nagyon sokat, szóval volt lehetőségem megfigyelni. Van ugye a tompított fényszóró, amivel éjszaka közlekedsz. Nah az új audiknál, ha elkezdesz közben indexelni, akkor az az oldal, amerre kanyarodsz kikapcsol, és "teli narancssárgán kezd el villogni. A másik oldalon meg világít tovább rendesen. Pont valamelyik éjszaka néztem, hogy jött mögöttem egy, és az is, az egyik tompított fényszórója világított rendesen, a másik meg narancssárgán villogot. Itt egy videó róla. 0:47-től mutatják:

https://www.youtube.com/watch?v=8hglRXzsL9A

2018. szept. 30. 15:02
 10/12 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem baromi hülyén néz ki. Aki erre azt mondja hogy király, annak valami nagyon fanatikus audisnak kell lennie.

2018. szept. 30. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!