1.3-as 1997-es suzuki swift manuális váltósba lehet tenni automatát?
Azokat, csak manuàlis vàltóval szerelték, plusz tekintve az autó értékét meg se érné.
Műszakit se nagyon kapna, mivel ez típus módosítàs.
Milyen autó vàltójàval dolgoznàd össze, ehhez nincs gyàri automata vàltó.
Biztos, hogy nem gyártották automata váltóval?
Átépíteni persze semmi értelme, a költségek az autó értékének többszörösére rúghatnának, műszakit meg nem kapna az autó.
Nem is értem az ötletet, egy ilyen autó ára olyan alacsony, hogy érdemesebb másikat venni, mint komolyan gondolkozni az átépítésén.
Gyártottak automata váltóst, ugyanis nekem volt.
Az automata váltós blokk egészen más, mint a kéziváltós, azonkívül a váltóhűtő átszerelése is igen macerás lenne.
semmi értelme, bár igény az van rá.
Termeszetesen lehet.
Az mar mas kerdes hogy mennyibol.
"Volt benne 3gangos automata váltó. Igazából csak annak ajánlom aki nem tud vezetni."
Hogy Te mekkora egy suttyó vagy!
Miért ne tudna valaki vezetni azért mert automata az autója? Konkrétan nekem van egy 99-es 1.3-as Swift automatám és sokkal jobb mint gondolnák sokan. Csak fogyasztásban marad el a társaitól de ez érthető. Viszont vezetési élményben semmivel sem rosszabb mint a váltós.
Egyébként meg inkább venni érdemes mint gányolni a váltót ide-oda.
Ez annyira olcso auto mar hogy nem erdemes bajlodni vele egyszerubb ha alapbol egy ilyent veszel automata valtosban
(Nekem egy ezres automata swiftem van es nekem megeri az a plusz 1 liter amivel tobbet fogyaszt cserebe kenyelmesebb nyugisabb varosban totyorogni meg ugy amugy is jobb erzes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!