Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha xt660r-ről lenne pár...

Yamaha xt660r-ről lenne pár kérdésem. Van vagy vot valakinek ilyen?

Figyelt kérdés

2009-es évjárat körüli.

Hány kw és hány kg van írva a forgalmijába? A2-vel vezethetem e, azért lényeges. 48 lovas de az kicsit több mint 35 kw. Kíváncsi volnék hogy mire van kerekeítve a forgalmiban. Valamint mi a véleményetek róla? Típushibák stb.

2018. szept. 29. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokan szeretik, nekem ugyan nem volt, de egyik ismerősömnek igen, és az 35 kW papír szerint is. Szerintem nagyon jó motor, istenien finom a váltója, legalábbis annak az egy darabnak, amit próbáltam. Elsősorban akkor ajánlanám, ha gyakran szeretnél vele terepre menni. Közútra is jó, de puha a rugózás. Esetleg alternatíva lehet még a Suzuki XF650 Freewind. Hasonló, ugyanúgy 35 kW, egy henger, csak picit jobban műútra hangolva. Régebbi típus, de hasonlóan megbízható és olcsóbb. Ha van kereted rá (védőfelszerelést ne felejtsd), akkor a Yamaha lehet a jobb választás.
2018. szept. 29. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Van egy olyan, hogy Yamaha Tenere fórum, ott szó szerint MINDENT tudnak ezekről a motorokról. Javaslom, hogy regisztrálj, és írd ki oda a kérdéseidet.
2018. szept. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!