Mi baja lehet az automnak? Lent magyarázat
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki letamadna azzal, hogy vigyem szerelőhöz, viszem, de csak jövőhét szerdán tudom. Hátha valaki tudna itt segíteni, mire számítsak
Szóval röviden tömören:
Gáz adásra "fütyül" A motor, megnőtt a fogyasztása, elment az ereje.
Ford Mondeo 2002 évjárat 2.0 tdci2
Ami meg segíthet: mikor utoljára voltam szerelőnél közölte, hogy hamarosan hidrotoke baja lesz mert már hallja a hangját. Sokan azt mondták, hogy lehet, egy turbo cső van megrepedve
Köszi előre is a válaszokat, aki hülyeséget írna, ne is fárassza magát, nem érdekel. Normális válaszokra vagyok kíváncsi. Köszi
2018. szept. 28. 22:31
1/3 anonim válasza:
Én is a turbó körül nézelődnék,lehet hogy csak leugrott a cső
2/3 anonim válasza:
Lecsúszott,vagy repedt nyomócső a turbó után.Behatárolod a hang irányát a motortérben és elkezded keresgélni a hiba pontos helyét.Ha ez megvan,akkor tudod,hogy cserélni kell,vagy csak lecsúszott a cső.
3/3 anonim válasza:
Turbo cso lesz a ludas, es tessek javitani vinni ha mar ennyire rossz ovatosan erintogazzal menni vele mert nincs ellenallasa a toltolevegonek ezert a turbo durvan tul tud porogni innentol tud draga lenni. Asszem 30 korul lesz az a cso, a csereje par perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!