Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kapcsol be folyton a...

Miért kapcsol be folyton a vészvillogó?

Figyelt kérdés
Opel Astra J-ről van szó. Barátnőm autója, ő nála még sosem kapcsolt be, de nálam meg van hogy percenkét többször is. Mi miatt van? Valami összeérhet benne valahol és amiatt?

2018. szept. 28. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit csináltok másképp mint a barátnőd vezetés közben?

Ha nála valóban még sosem kapcsolt be akkor lehet az ülésnél kezdeném, mert gondolom Te hátratolod az ülést míg a barátnőd előre húzza.

Nem-e ott vág meg valami kábelt?!?!

Vagy kormánymagasság állító?

Más tippem így hirtelen nincs, hogy nála miért nem míg nálad miért gyakran :/

2018. szept. 28. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a barátnője nem veszi észre, vagy nagyon ritkán vezet.
2018. szept. 28. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen ez is benne van a pakliban, ezt is tudni kellene :)

Vagy esetleg a rádióhasználatban eltérő szokások?

2018. szept. 29. 09:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Csak az ülést szoktam hátrébb állítani, mást nem.

Barátnőm sokkal többet vezeti ezt az autót, nála tényleg nem jön elő.

Rádiót látszólag ugyanúgy használjuk.

Ma reggel viszont arra lettem figyelmes, hogy nagyobb fékezésekkor és tempósabb kanyarbevételekkor kapcsol be inkább. Kipróbáltam előrébbtolt üléssel is, akkor is ugyanúgy bekapcsol. Szerintem a nagyobb erőhatások miatt csinálhatja valamiért. Ha lassan és túl finoman vezetek akkor nem kapcsol be.

Szakszervizben vajon pontosan meg tudják állapítani a hiba okát? Ha igen akkor el fogom vinni, de nem szeretnék úgy járni mint az egyik ismerősöm. (Egyenetlenül járt a motor az autójában. Elvitte szervizbe, gyújtógyertyát cseréltek először. Ugyanúgy produkálta a hibát utána is. Gyújtótrafót cseréltek benne, ezzel sem lett jobb. Majd végül "kiderült" hogy az egyik gyertyára menő kábel a hibás. De ami a legrosszabb az egészben hogy kifizettették vele gyertyákat, a trafót és 1X munkaórát is, így 60 pár ezret hagyott ott a 500 Forintos gyertyakábelért...)

2018. szept. 29. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Na akkor legalább már rájöttél, hogy mikor jön elő a hiba :)

Valószínűleg itt is valami kábelhiba lesz vagy érzékelő....

hogy szervizben meg tudják-e csinálni azt passzolom mert nekem öreg autóm van és magamnak szerelem.

Lehet, hogy ide autóvillamossági kell (persze lehet az is van a márkaszervizben, ezt tényleg nem tudom)

2018. szept. 29. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!