Hogyan használjuk helyesen a digitális klímát?
Figyelt kérdés
Inkább az érdekelne, hogy a hátsó ablakot hogyan lehet fűteni? Próbáltam mindenhogy, de nem nagyon akart menni. Lehetséges hogy a fűtőszálakkal, vagy valami mással lenne gond? Mivel nyáron vettem az autót, így nem nagyon tudom még.
Golf 4 TDI 2002
2018. szept. 26. 10:12
1/8 anonim válasza:
Igen, fűtőszálakkal tudod fűteni,ha működik. A klímával a párát tudod bentről pikk pakk lehúzni az ablakokról.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de arra nemtudok rá jönni hogyan tudom azt be kapcsolni hogy fűtse is
2018. szept. 26. 10:42
3/8 anonim válasza:
benyomod azt a gombot ami azt jelöli (hátsó ablak formájához hasonló jelecske benne jellemzően 3 enyhén cikk cakkos fölfelé mutató nyilacska) ha mondjuk 5 perc után sincs semmi változás akkor pl vagy a relé vagy a szál nem okés
4/8 A kérdező kommentje:
Gondolom ugyan az a gomb, ami az első szélvédőt fűti? Mert ha igen, akkor nem működik. Köszi.
2018. szept. 26. 12:25
5/8 anonim válasza:
Hát külön gomb az első és a hátsó... nekünk mind2 autóba egymás mellett van külön az első és a hátsó
6/8 anonim válasza:
Elsősorban a biztosítékot nézd meg, simán lehet, hogy az égett ki.
Bal lábadnál ha kinyitod az ajtót, van egy kis fedél, finoman vedd le, ott lesznek. Szigorúan csak olyan amperes biztosítékot tegyél bele, ami odavaló.
7/8 anonim válasza:
Digitális klímának semmi köze a hátsó ablakfűtéshez. A vészvillogó mellett jobbra van a hátsó ablakfűtés gombja.
8/8 A kérdező kommentje:
Most, hogy így mondod tényleg! A vészjelző melletti gomb fel se tűnt, mivel állandóan előtte van az illatosító :))) nagyon köszönöm mindenkinek. Megnézem.
2018. szept. 26. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!