Enyhén túlfújt gumi?
Figyelt kérdés
Eddig Michelin Eco gumival mentem, de egy teherautó gyorsan ment egy kanyarban, autjött a sávomba. Ahogy elkaptam a kormányt a jobb elsőnek az oldalfala úgy ért visszaterrskor az út oldalához, mintha felnyitották volna szikével. A gumi kuka, ideiglenesen vettem kettő Apollo gumit, de ezek hátul, ahol nincs akkora súly sem, laposak az előírt értéken.
A hátsó gumik előre kerültek (épp)
Hátulra került a régi.
Ugye 2.2 van írva, csomagok nélkül 2 személyre, 3.2 bár megpakolva, úgyhogy fel is nyomtam ennyire.
2018. szept. 25. 09:41
2/5 A kérdező kommentje:
De ez gond? Vagy így maradhat?
2018. szept. 25. 11:11
3/5 anonim válasza:
Ha neked így jó maradhat, de: Kisebb lesz a tapadásod hátul, a guminak csak a közepe fog kopni, rázni fog az autó.
4/5 crudy válasza:
Azert tunik laposnak mert nagyon balllonos a gumi, gyari ertek jo neki es erezni is fogod h kenyelmes.
5/5 anonim válasza:
Ne fújd ennyire túl! Ez már egészségtelen. Egyrészt piszkosul ráz, de futómű is hamarabb elfárad majd, a guminak meg a közepe fog gyorsan elkopni. Érdemes a gyári előírást alapul venni, de attól azért el lehet térni 2-3 tized bart is, ha pl szemre lapos a gumi mikor gyári értékre van fújva. Nekem pl. ilyen az első kerék. 2.2 helyett 2.4-re fújva tökéletes. Ezt nem lehet megérezni kényelemben és normálisan kopik. Hátul meg 2.0 helyet 1.8-1.9-re fújom, mert láttam hogy a szélük nem ér le a gumiknak 2 barral. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!