Van még másik olyan kishaszon gépjármű, mint a corsa van?
Figyelt kérdés
A corsat már nem gyártják. Melyik gyártónak van még ilyen kicsi haszongépjárműje?2018. szept. 25. 06:40
1/15 anonim válasza:
peugeot partner
renault partner
ford connect
3/15 anonim válasza:
de en azt szoktam amugy csinalni hogy megyek az utcan es ha latok egy oltat, megnezem a markajat :D
4/15 anonim válasza:
ezek furgonok, amiket írsz. a kérdező olyanra gondol, ami személyautóból van átalakítva, és egyébként van corsa van is.
5/15 anonim válasza:
A Berlingo/Partner, Combo/Doblo, Kangoo, Connect, Caddy és társai azok eggyel nagyobbak.
Egyébként nem tudom honnan szeded, hogy nem gyártják, az opel honlapján van még corsavan:
Ezen kívül peugeot 208 van, citroen c3 profi is ilyesmi kategória.
8/15 A kérdező kommentje:
Készleten még van, de már nem gyártanak újakat jövőre.
Így nekem meg most össze kell gyűjtenem, hogy melyik másik gyártónak vannak még ilyen modelljei. Ezt kérte tőlem a főnököm. Sajnos úgy látom, hogy nem sok másik ilyen modell van.
Köszönöm a válaszokat.
Ha van még másik ilyen gyártó, akkor azokat is szívesen fogadom.
2018. szept. 25. 08:41
9/15 anonim válasza:
Miért kell sok? Többfélét akartok venni?
10/15 D. Brasco válasza:
Fiat punto/grande punto van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!