Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha most csinálom a jogosítvány...

Ha most csinálom a jogosítványt B kategóriára, de néha-néha oktató nélkül, saját kocsival vezetnék, és megfogna a rendőr, akkor mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Egyenlőre még csak felvetés, de mi történne, ha megfogna a rendőr, de mondanám neki hogy már van 40+ órám?

Már több mint egy éve csinálom a jogositványt, benne van 2 havi fizetésem, heti 1 órákat megyek vezetni, ráadásul kétszer is megbuktam már, olyan vizsgabiztosoknál, akik várták a jattot. Az oktatóm szerint jól veezetek, én is így érzem, de már elegem van abból hogy nem jutunk 1-ről a 2-re, így arra gondoltam, hogy gyakorlás céllal elmennék így a környéken autókázni. Mire számíthatok, ha megállít a rendőr?

(Teljesen felvetés az egész, sose csináltam ilyet, nem is nagyon szeretnék, de azt sem szeretném, hogy elfelejtsek vezetni, ráadásul ha saját kocsival autókázok, az nem 5000 ft/óra).

2018. szept. 24. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miért kellene, hogy érdekelje a rendőrt, hogy neked (állítólag) van x órád már, amit vezettél oktatóval?

Eltiltanak egy időre, csak később lesz jogsid, mint így. Sok sikert hozzá :)

2018. szept. 24. 13:55
 12/18 A kérdező kommentje:
A lényeg: ez az eltiltásos mizéria elég elrettentőnek hangzik, jogsi nélkül nem próbálkozok vezetni közúton. (bár attól még ugyanúgy egy korrupt fertőnek gondolom ezt az egészet, de próbálkozok vele addig, amíg nem lesz eredménye).
2018. szept. 24. 14:22
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Az isten mentsen meg tőled hogy a közúton találkozzak veled.

Nincs jogsid, nem tudsz vezetni ráadásul többször megbuktál.

2018. szept. 24. 15:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Én azon csodálkozok, hogy még mindig mindenki a rendőrtől fél. Nem tudom, mi a munkátok, de nálunk a papír a lényeg, mindent dokumentálni kell, folyamatosan ellenőriznek a munkavédelmisek és a munkaügyisek, ha ők éppen nem, akkor a vezetőség.

Ha belédmegy egy vadbarom 200-al, öszetöri a kocsid, legjobb esetben a másik felet hozzák ki károkozónak, de a biztosító akkor sem fizeti ki a károdat, mert nincs érvényes jogosítványod. Sem a Mabisz, sem a károkozó nem fogja kifizetni és nem is kötelezhetők rá. Ha te okozol balesetet, akkor szintén nem fizet a biztosító, zsebből fizethetsz mindent a vétlen félnek, vagy a Mabisznak. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy mi van, ha valaki meg is sérül...

2018. szept. 24. 16:53
 15/18 anonim ***** válasza:

45 ezer helyszíni bírság, több hónapnyi (max. 2 év) vezetéstől való eltiltás.

Baleset esetén a biztosító nem fizet.

2018. szept. 24. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:

A kutyát nem érdekli, hány levezetett órád van. Teljesen jogos ha büntetnek, eltiltanak.

"van 40+ órám"

40 óra még semmit nem jelent. Attól hogy állítólag "jól vezetsz" még baromira nem biztos hogy valóban jól vezetsz és készen állsz a jogosítványra. Sok embernek csak 50-60+ óra mire belejönnek és azért a heti 1 alkalom sem sok. Persze egyszerűbb azzal takarózni, hogy "köcsög korrupt a VB" mint belátni, hogy még fejlődnöd kell.

"nem fogom az önbecsülésem alábbadni, és nem fogok boritékozni"

Nem tudom mi köze ennek az önbecsüléshez (gondolom inkább önértékelésre gondolsz), de biztos sokkal jobb fizetni a pótórákat és a bukás miatt a vizsga díjakat.

2018. szept. 27. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Konkrétan milyen vizsga szituációban buktál meg?

Miért buktattak meg?

2018. okt. 7. 00:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Csillapodj le, minden hozzászólónak igaza van. Ha ennyi a türelmed, mi lesz veled a forgalomban?

Ne kockáztass! Se magadat, se engem!

2020. okt. 11. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!