Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra H olajhőmérséklete...

Opel astra H olajhőmérséklete hol található?

Figyelt kérdés
CD 70 Navi BC-m van,ott sincs valami "hidden settings"-ben?(2007 1.6 Z16XER)

2018. szept. 23. 16:17
 1/7 A kérdező kommentje:
és a vizhőmérséklet ?
2018. szept. 23. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
De, van ilyen, bár én nem tudom hogy kell előhívni.
2018. szept. 23. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Olajhőmérsékletet legfeljebb külső eszközzel pl Op-com tudod nézni OBD-n keresztül.

Vízhőmérséklet viszont van! CD70NAVI-nál alapképernyőnél a "Settings" gomtot kell hosszan nyomni, amíg egy csippanást nem hallasz. Ez után előjön egy menü ahol mindenféle paramétert lehet nézegetni. A "BC" gombot nyomkodva lehet lépegetni a lapok között.

A hűtőfolyadék hőmérsékletét "Coolant" felirat mellett találod. Digitálisan fokra pontosan kiírja. (Gyújtás legyen rajta mindenképp, mert anélkül fix 73°C-ot ír ki.)

A másik hasznos funkció itt szerintem a töltés. Tized Voltra ki lehet iratni a rendszerfeszültséget. Így lehet ellenőrizni, hogy rendben van-e a generátor.

2018. szept. 23. 16:55
 4/7 A kérdező kommentje:
mennyi az ideális feszültség ? s mi a megnevezése a BC-n ?
2018. szept. 23. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Valami U ha jól rémlik. 13,8-14,4V között normális. De ha megy valami nagy fogyasztó, pl klíma hűtőventilátor, vagy van gyári kiegészítő elektromos fűtésed (ez inkább a dízel H Astrákra jellemző) akkor átmenetileg mehet kicsit lejjebb is.
2018. szept. 23. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, előkerestem. Rémlett hogy régebben valamikor lefotóztam. U-Term30 a rendszerfeszültség. Annak idején multiméterrel is leellenőriztem. Tizedre ugyan azt mutatja, mint ami az akkusarun mérhető. Ha CID kijelződ van, ezt kell lásd: [link]
2018. szept. 23. 18:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Az U-term nkm 12V, kontaktal
2018. szept. 23. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!