Új autó kia rio, vagy opel corsa?
Kia.
Hosszútávon ertektartóbb, megbízhatóbb.
Hiába pontozol le, akkor sem ajánlatos a Corsa a kiahoz képest.
A Kia hasonló megbízhatóságú mint a Toyota.
Ráadásul a Corsa (összes opel) ülése olyan mintha próbálkoztak volna, de mivel nem sikerült, egy kemény ülést raktak bele, hogy ne legyen hatproblemad.
Hosszútávon fárasztó ülni is benne.
Motorikusan össze se hasonlitsuk a két márkát. Talán extrákban jobb az opel, de nem extrákkal jutsz el A-B be, s mikor kiszalsz csontkovacshoz akarsz menni.
De aki belekötni szeretne, nem egy tesztben látni, melyik is a jobb..
"Ráadásul a Corsa (összes opel) ülése olyan mintha próbálkoztak volna, de mivel nem sikerült, egy kemény ülést raktak bele, hogy ne legyen hatproblemad. Hosszútávon fárasztó ülni is benne."
Nem Corsám, van de Opel. Az AGR tanúsítványos, minden irányban (talán 16 ha jól rémlik) elektromosan állítható, hűthető-fűthető, szellőztethető, masszírozós, gerinctámaszos, combtámaszos üléstől lenne hátproblémám és fárasztó lenne?!
Hát nem tudom... igaz hogy én "csak" 2-3 órákat ülök benne egyhuzamban és ültem már pár autóban, de ha rajtam múlna, a következő autómat is pontosan ezzel az üléssel kérném. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam róla, fölösleges dicsérni, mert magáért baszél, ki kell próbálni! Az elején picit valóban furcsa volt, hogy ilyen kemény, rideg anyag a bőrözése, mert eddig szövethez voltam szokva. A szivacsa is inkább keményebb, de nekem pont ez tetszik, hogy tart, ahogy ülök benne, nem egy süppedős fotel, amiben szétfolyik az ember és kanyarokban ki kell támasztani, mert semmi oldaltartása nincs. Nagyon hamar megszoktam a jót és szeretem. Ebben az autóban ez az egyik legjobb dolog.
Corsában gondolom nem érhető el az AGR-ülés. Az alap szövet Corsa ülést sose próbáltam, ezért arról nem tudok nyilatkozni, de ne általánosítsunk már az "összes Opelre"!
A KIA-t nem tudom milyen, nekem sose volt. A Ceed az ami tetszett régebben is. Most megnéztem ezt a Riot. Ez az új változat elég pofásra sikerült, nem is rossz. De a műszaki tartalmáról abszolút nincs tapasztalatom.
(U.i.: személy szerint senkit nem pontoztam se le, se fel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!