Orvosi alkalamassági hogy müködik? (jogosítvány)
én most csinálom a jogsit, nálunk kijött egy doki az autósiskolába és Ő csinálta meg. neki is fizettünk valamennyit, de ez egységes ár. A vizsgálat nagyjából:
- hallás: suttog valamit messziről, ha hallod, OK
- látás: van az a színes babos könyv, hogy színtévesztő vagy-e, illetve messziről leolvasni a tábláról a számokat
- megkérdezi milyen betegségeid vannak, elsorolod, felírja :)
- megméri a vérnyomásod
nagyjából sztem ennyi
ez az orvosi tul. képpen csak arra jó, hogy nagyon vakok és nagyon halál közeli állapotban levő emberek azért mégse üljenek autóba :)
1.Bemész a körzeti orvoshoz
2. Jobb esetben megnézi a szemed, megméri a vérnyomásod, meghallgatja a szívedet, de mostanság a vizsgálatokat előszeretettel kihagyják.
3. kinyomtat egy lapot amit aláír és lepecsétel
4. Fizetsz neki XY összeget (amikor még én csináltam 4000ft körül volt, de nem biztos) most asszem 6300
5.Odaadja a lepecsételt lapot, ez az orvosi alkalmassági vizsga
tisztelt első hozzászóló! vagy szivatni akartad a kérdezőt, vagy szimplán idiota vagy!
fizetni mindenért kell.
Bemész a HÁZIorvosodhoz, mondod neki alkalmassági vizsgára jöttél. orvosod: jó rendben, szemvizsgálat,vérnyomás és végül:
6300 FT-ot kér el, nekem ennyi volt, de elején majdnem beszoptam ugyanis:
Nem háziorvoshoz mentem el hanem egy kisebb korházba egy orvoshoz, ott kértek vizeletet, minden szart, ami 1 hét alatt zajlik le, míg háziorvos 2 perc. ezt jegyezd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!