Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Orvosi alkalamassági hogy...

Orvosi alkalamassági hogy müködik? (jogosítvány)

Figyelt kérdés
Miket vizsgálnak? Fizetni hol kell érte?
2010. jún. 22. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
körzeti orvoshoz elmész, ő megvizsgál esetleg leolvasol pár számot a tábláról szemvizsgálathoz aztán megkapod a lapot. ingyenes.
2010. jún. 22. 20:20
 2/12 A kérdező kommentje:
de olvastam itt hogy fizetni kell érte meg valami rémlik is hogy fizetni kell, csak nem tom már pontosan:S
2010. jún. 22. 20:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Hatezer valamennyi...
2010. jún. 22. 20:26
 4/12 anonim ***** válasza:
hááát, lehet összefügg azzal, h egyetemista vok..nem tudom.:/ de ez tavaly volt!
2010. jún. 22. 20:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy ingyenes, pedig nem az, csak megtévesztett, hogy nálunk benne volt a tanfolyam árában.
2010. jún. 22. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:
hümm hát akkor a fene se tudja... orvosit a körzeti doki adja ki, nem neki kell leróni?
2010. jún. 22. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
6300 Ft.
2010. jún. 22. 20:34
 8/12 anonim ***** válasza:

én most csinálom a jogsit, nálunk kijött egy doki az autósiskolába és Ő csinálta meg. neki is fizettünk valamennyit, de ez egységes ár. A vizsgálat nagyjából:

- hallás: suttog valamit messziről, ha hallod, OK

- látás: van az a színes babos könyv, hogy színtévesztő vagy-e, illetve messziről leolvasni a tábláról a számokat

- megkérdezi milyen betegségeid vannak, elsorolod, felírja :)

- megméri a vérnyomásod

nagyjából sztem ennyi

ez az orvosi tul. képpen csak arra jó, hogy nagyon vakok és nagyon halál közeli állapotban levő emberek azért mégse üljenek autóba :)

2010. jún. 22. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:

1.Bemész a körzeti orvoshoz

2. Jobb esetben megnézi a szemed, megméri a vérnyomásod, meghallgatja a szívedet, de mostanság a vizsgálatokat előszeretettel kihagyják.

3. kinyomtat egy lapot amit aláír és lepecsétel

4. Fizetsz neki XY összeget (amikor még én csináltam 4000ft körül volt, de nem biztos) most asszem 6300

5.Odaadja a lepecsételt lapot, ez az orvosi alkalmassági vizsga

2010. jún. 22. 21:47
 10/12 anonim ***** válasza:

tisztelt első hozzászóló! vagy szivatni akartad a kérdezőt, vagy szimplán idiota vagy!

fizetni mindenért kell.

Bemész a HÁZIorvosodhoz, mondod neki alkalmassági vizsgára jöttél. orvosod: jó rendben, szemvizsgálat,vérnyomás és végül:

6300 FT-ot kér el, nekem ennyi volt, de elején majdnem beszoptam ugyanis:

Nem háziorvoshoz mentem el hanem egy kisebb korházba egy orvoshoz, ott kértek vizeletet, minden szart, ami 1 hét alatt zajlik le, míg háziorvos 2 perc. ezt jegyezd meg!

2010. jún. 23. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!